Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №390 від 02.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Юні дарування

“Етика” – колектив, знаний по всій Україні

“Етика” – колектив, знаний по всій Україні

Нещодавно зразковий ансамбль сучасного танцю “Етика” міського будинку культури (художній керівник - Руслана Мартинюк, педагог - Ірина Вежбицька) здобув першу премію на VI Міжнародному фестивалі хореографічних колективів “Дніпроданс-2009”. До цього колектив відвідав Ялту, Полтаву, Ковель, Миколаїв, Тернопіль, брав участь у конкурсах та фестивалях (лауреат III премії конкурсу “Південний експрес” у Ялті, лауреат I та II премій міжнародного конкурсу хореографічних колективів “Міленіум” у м.Полтава, лауреат I премії Всеукраїнського конкурсу сучасної хореографії “Ритми часу” у Львові).

Дуже тішить те, що ансамбль має своє обличчя і свій стиль. Номери “Етики” змушують мислити й аналізувати, тому, побачивши учасників на сцені, глядачі їх запам’ятовують і ніколи не переплутають з іншими колективами.

Як розповідає художній керівник колективу Руслана МАРТИНЮК, у Дніпропетровську до учасників підійшов прихильник танцювального мистецтва і з радістю розповів, що бачив їхній виступ у Львові, навіть назвав номери, які виконувалися і які просто запали йому в душу. Приємно й тоді, коли учасники та керівники інших колективів висловлюють своє позитивне враження від побаченого. Саме такі поїздки і, звичайно, перемоги є дуже сильним стимулом для подальшої роботи, тому репертуар “Етики” постійно змінюється: “Маріонетки”, “Фреска”, “Его” - це все їхні номери.

“Якщо ви ще не бачили виступу юних танцюристів, приходьте на наші концерти - отримаєте масу позитивних емоцій і хороший настрій”, - запевняє пані Руслана.

02.04.2009Наталя ПАШИНСЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 02.04.2009p. 
На головну сторінку