Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №398 від 29.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Кічатий тепер у складі

Склад міськвиконкому змінився. Замість Віталія Грицака, за квотою Партії регіонів, його місце займатиме однопартієць Юрій Кічатий.

Оновився сайт Рівнеради

Задля розширення інформаційного простору міста та вільного доступу громадян до деяких документів Рівнеради та міськвиконкому на офіційному сайті з’явилися нововведення. Маються на увазі розпорядження міського голови, рішення міської ради та виконкому.

“Гумові” сесії стануть традицією?

Кількість питань, які останнім часом розглядають депутати на сесіях Рівнеради, невпинно зростає. Тому, вочевидь, вони не можуть бути “не гумовими”.

Якщо депутати міської ради минулого скликання за свої чотири роки роботи ухвалили 2079 рішень, то нинішнього лише за три - аж 2443.

Вартість проїзду збільшиться

80 копійок за проїзд у міських тролейбусах, можливо, доведеться платити рівнянам вже у наступному місяці. Якщо таке рішення підтримають і затвердять на черговому засіданні міськвиконкому, то збільшення вартості проїзду очевидне.

У Рівному з’явиться нова церква

Ймовірно, що на вулиці Буковинській незабаром постане церква. З проханням про виділення землі під її будівництво до депутатів звер-нулася релігійна громада Борисо-Глібської парафії Рівненської єпархії Української православної церкви. Наразі ж їм поки дозволили скласти проект землеустрою.

“Екватор” шукає таланти

З 1 червня ТРЦ “Екватор” розпочинає соціальну акцію “Підтримуємо талановитих”. Тепер будь-яка талановита людина матиме можливість виступити з власною концертною програмою на сцені торгово-розважального центру.

Рівняни економлять на воді найкраще

Два куби - такий об’єм гарячої води в середньому щомісяця використовує один рівнянин. За словами представника науково-виробничого підприємства “Арена-Еко” Володимира ДЕРІЯ, це найнижчий показник по Україні. В середньому мешканці міст використовують близько 3,3 кубометра гарячої води.

Рівняни “ганяли” на велосипедах

Пропаганда екологічного виду транспорту відбулася. 24 травня у Рівному вдруге пройшла акція “Велодень-2009”, основною метою якої стала популяризація здорового способу життя та проведення активного дозвілля.

Стартуючи в дендропарку, велоколони рухалися за маршрутом “Соборна - Київська” до площі поблизу НВК №12.

“Лагуна” працюватиме до ранку

На останньому засіданні міськвиконкому подовжили роботу деяких закладів Рівного. Зокрема, з 1 червня по 31 серпня, в п’ятницю та суботу нічний клуб “Лагуна” працюватиме з 21.00 до 6.00. Головна умова - встановлення камери зовнішнього спостереження з підключенням її до загальноміської мережі.

29.05.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2009p. 
На головну сторінку