Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №399 від 04.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Стильним

Пляжний сезон розпочинається!

Пляжний сезон розпочинається!

Щороку новий сезон відпусток диктує нові правила. Адже пляжна мода така ж мінлива, як і мода звичайна. Ми хочемо порадити вам, у чому засмагати цього року.

Купальники

Ще кілька сезонів тому закритий “бабусин” купальник із плавками з завищеною талією і цнотливим бюстгальтером здався б усім нечуваною дикістю. А тепер він – справжній хіт сезону, який витіснив з пляжного гардеробу навіть сексуальні стрінги. Виною тому - тривале захоплення багатьма дизайнерами ретро. Купальники в стилі “привіт із 50-х” можна побачити в колекціях відомих кутюрье. На наш погляд, такі моделі найкраще виглядають у синьо-біло-червоних кольорах.

Інше нововведення - джинсові купальники, які зовсім необов’язково мають бути виконані з деніму (адже у ньому не дуже-то поплаваєш), головне - щоб були збережені всі відповідні атрибути: колір, джинсова строчка, елементи оздоби й фурнітура.

Але якщо вам до душі звичні моделі зі звичних тканин, вибирайте їх, але робіть ставку на актуальний малюнок. У цьому сезоні особливо популярні два варіанти: “хижі” прінти і етно-візерунки в стилі хіппі (на цей раз - привіт із 60–70-х).

Туніки

Пляжний стиль неможливо уявити без аксесуарів. Дизайнери пропонують замінити улюблене багатьма парео легкими напівпрозорими туніками. Античний стиль зараз неймовірно популярний, тому в елегантній туніці зі складними драпіруваннями ви чудово виглядатимете і за сніданком біля басейну, і ввечері - на стильній вечірці.

Крім того, під впливом чарівності 80-х, дизайнери повертають у моду сарафани-максі, шовкові брюки вільного покрою, і навіть комбінезони. Про зручність таких речей на пляжі можна сперечатися, проте в середземноморському круїзі вони будуть просто незамінні.

Взуття

Відповідати античному стилю допоможе і взуття. Грецькі сандалії з безліччю ремінців популярні вже друге літо поспіль. Але якщо торік бал правили золотаві та сріблясті моделі, то цьогоріч їм на зміну прийшли білі, червоні і різнобарвні.

Мода-модою, а захищати голову від сонця просто необхідно. Дизайнери пропонують нам обирати між демократичними панамами і розкішними крислатими капелюхами, які за дві секунди перетворять вас у справжню кінозірку. Особливо, якщо доповнити такий капелюх яскравою атласною стрічкою. Крім того, голову від сонця можна захистити барвистою хусткою. Її можна зав’язати звичайним способом або закрутити у вигляді тюрбана.

Окуляри

Всі тенденції таки зводяться до однієї - ретро. Отже, якщо вам імпонує стиль 60-x, обирайте елегантні окуляри, що вже стали класикою, на півобличчя, в пластиковій оправі. Шанувальникам року будуть до душі так звані “авіатори” у тонкій металевій оправі.

Якщо хочете виділитися, вибирайте червону або білу оправу, а от затемнення повинне бути 100-відсотково непрозорим.

Також важливим елементом вашої літнього образу можуть стати браслети. Їх можна підбирати в тон купальника, взуття або капелюха. Зараз актуальні різнобарвні пластикові або дерев’яні широкі моделі. Можна купити відразу багато браслетів різних кольорів і надягати їх на руку по три.

Насправді, який би стиль ви не обрали, головне - щоб він був яскравим. Адже це літо вітає все барвисте!

04.06.2009



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2009p. 
На головну сторінку