Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №399 від 04.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прояснення

Влада повинна вибачитись перед людьми

Голова фракції УНП в обласній раді Василь ЧЕРВОНІЙ запевняє, що ситуація, яка склалася на “Рівнеазоті” - це штучне залякування населення, через яке воно стало заручником політичних міжусобиць. Очисні споруди в літній період газу не потребують. Пан Червоній наголошує на тому, що навіть при остаточній зупинці хімічного гіганта очисні працюватимуть на повну потужність.

На прес-конференції, яку зібрав Василь Червоній, прозвучало твердження про те, що наша обласна влада навмисне залякує рівнян таким страшним поняттям, як екологічна катастрофа, тим самим домагаючись, аби “Рівнеазот” мав право щодня відбирати по дві тисячі кубічних метрів газу. “Я і моя фракція хочемо, щоб добрива вироблялися і транспортувалися по Україні, а не за її межі. І це неприпустимо, щоб діюча влада танцювала “сім сорок” на замовлення пана Фірташа”, - говорить Василь Михайлович.

Також голова фракції УНП повідомив дві причини, з яких очисні споруди “Рівнеазоту” припинять свою роботу: повне відключення електроенергії, а через неї - примусова подача повітря в аеротенки та припинення подачі фекалій з міста на “Азот”. “Тільки після цього потрібно переживати, а не брати відрядження до Києва, щоб вибити газ. Та й навіщо?”, - дивується пан Червоній. На думку Василя Михайловича, влада порушила Статтю 366 ККУ (Службове підроблення).

Василь Червоній бачить лише один вихід із цієї ганебної ситуації: “Керівництво області повинно через ЗМІ (якими воно маніпулювало) попросити вибачення у населення Рівного за те, що поширювало неправдиву інформацію”, - наполягає “інженер-хімік-технолог” за фахом та колишній працівник “Рівнеазоту”.

04.06.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2009p. 
На головну сторінку