Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №399 від 04.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Олена Бондарина підкорила Київ

Лауреаткою Всеукраїнського фестивалю читців “Шевченко в моєму серці”, що проходив у Києві, стала студентка 2-го курсу спеціальності “актор драматичного театру” РДГУ Олена Бондарина. До цієї події дівчину особисто готував її викладач, Заслужений артист України, Олексій Заворотній. Виконана студенткою “Відьма” Т.Шевченка справила на присутніх неабияке враження.

Заборгованість по зарплаті - суттєва

Понад 5,7 мільйона гривень заборгували своїм працівникам підприємства та організації Рівного. З початку року обсяг невиплаченої зарплати зріс на 66,9 відсотка.

- При цьому основна частка боргу, а саме - 85 відсотків, - зауважує головний спеціаліст-економіст Головного управління статистики Тамара КОЗАЧОК, - припадає на економічно активні підприємства.

Загальний ріст заборгованості продовжує збільшуватись у промисловості та будівництві.

Як це не дивно, а от заборгованості із бюджетів усіх рівнів станом на 1 травня 2009 року не було.

Рівненський мототрек отримав ліцензію

Після ретельної інспекції Рівненського мототреку шефом Європейської трекової комісії Анджеєм Гродскі і віце-президентом федерації мотоспорту України Сергієм Лятосинським, заклад отримав трирічну ліцензію.

А, відтак, робота, проведена цього року на стадіоні силами спідвейного клубу “Каскад”, була оцінена позитивно.

А судді хто?

Чемпіонат з футболу серед початкових класів судитимуть семикласниці. Про це розповіла заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська. Сам чемпіонат стартує 4 червня й триватиме до кінця місяця. Досвідченим учням допомагатимуть дівчата 7-х класів у якості бокових арбітрів.

Діти - наша радість

У Рівному на кожну тисячу населення щомісяця народжується в середньому 11 дітей. З початку року зареєстровано 997 немовлят, з них - 506 хлопчиків та 491 дівчинка.

За словами начальника відділу Головного управління статистики Алли ШМАТОВОЇ, наймолодшій мамі, яка народила вперше, виповнилося 15 років, татові - 17. Найстаршій же матусі - 47 років, татусеві - 50. Тринадцята за ліком дитина народилася у батьків, вік яких 45 років.

Рівненські “Веселі повзуни”

Ви хочете, щоб ваша дитина заробила першу в житті медаль, взяла участь у міських змаганнях, разом з вами цікаво і весело провела час?

14 червня в Парку культури та відпочинку ім.Т.Шевченка відбудуться змагання “Веселі повзуни”. Діти віком до 1 року повинні будуть здолати чималу для них дистанцію - 4 метри.

Усіх, хто хоче взяти участь у змаганнях, запрошують зареєструватися в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту до 11 червня 2009 року за адресою: м.Рівне, вул.Соборна,30, каб.18. Телефон для довідок: 22-21-74.

04.06.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2009p. 
На головну сторінку