Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №399 від 04.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини з районів

І буде торф

На черговому сесійному засіданні депутати облради погодили надання ТОВ “Компанія “Рівне-енергоінвест” спеціального дозволу на користування надрами торфовища “Гряда”. Тепер у Володимирецькому районі на ділянці площею 511 гектарів компанія матиме можливість видобувати торф.

У Корецькому районі видобуватимуть глину

Віднедавна приватне підприємство “Богданівський цегельний завод” отримало у своє користування гірничий відвід площею 13,6 гектара для розробки Богданівського родовища суглинків, яке розташоване в Корецькому районі. Таке рішення прийняла обласна рада.

Куди податися селянину під час кризи

Минулого тижня фахівці Радивилівського районного центру зайнятості спільно з Рівненською сільськогосподарською дорадчою службою провели круглий стіл на тему: “Шляхи подолання сільського безробіття в умовах фінансової кризи”. Під час наради роботодавці обговорювали перспективи зайнятості сільського населення. Про зміни в законодавстві щодо реєстрації у службі зайнятості говорив юрисконсульт центру Віктор Музика.

У Млинові освятили ікону

Днями у Свято-Покровській церкві, що у Млинові, відбулося урочисте освячення ікони з мощами святої Великомучениці Варвари. Богослужіння проводили священики УПЦ КП Млинівського району, а також Радивилівського та Демидівського. Ікону було написано у Почаєві на замовлення громади Млинівського району УПЦ КП.

У депутатському складі - оновлення

Кадрові зміни відбулися у фракції УНП. Нового колегу у сесійній залі привітав голова обласної ради та депутати. Рівненська обласна територіальна виборча комісія таки ухвалила рішення про дострокове припинення повноважень депутата Рівненської облради Ігоря Швеця. Вакантне місце зайняв член УНП Василь Багній.

Співпраця з поляками

Минулого тижня у Рівному відбувся Україно-Польський бізнес-форум. З офіційним візитом до міста завітав Надзвичайний та Повноважний Посол України у Республіці Польща Олександр Моцик та представники торгово-економічної місії при Посольстві України у Польщі, а також Вацлав Павляк – Генеральний директор українсько-польської торгової палати. Губернатор області Віктор Матчук запевнив представників Польщі у тому, що Рівненщина зацікавлена у різних формах співпраці з їхньою стороною. Також пан Матчук пообіцяв усіляку підтримку польським інвесторам, які вирішать розпочати співпрацю з Рівненщиною.

Рекреація-2009 в Острозі

Днями у Національному університеті “Острозька академія” на території спортивного комплексу пройшло щорічне культурно-спортивне свято “Рекреація”.

Ця подія давно стала традиційною і проводиться вже чотири роки поспіль. Студентській рекреації передують змагання з шахів, волейболу, баскетболу, футболу, настільного тенісу між факультетами Острозької академії.

04.06.2009Алла БІДЮК за матеріалами прес-служб райдержадміністрацій



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2009p. 
На головну сторінку