Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №201 від 18.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

“Україна” йде далі.

Хтось сумнівався?

Один із найславетніших клубів польського спідвею “Полонія” з Піли переживає нині не найкращі часи. З кожним роком команда скочується все нижче щабелями турнірної таблиці. А цього сезону взагалі - посіла останнє місце у чемпіонаті серед клубів другої ліги. З таким суперником довелося зустрітися “Україні” у першому раунді плей-офф. Власне, ім’я переможця двобою було майже визначене ще після першої гонки у Пілі, де рівняни без зайвих зусиль здобули перемогу - 56:34. Копією того матчу стала і повторна гонка у Рівному.

За кілька днів до гонки з’явилася інформація, що “Полонія”, у зв’язку з фінансовими проблемами може не приїхати до Рівного. Але поляки все ж прибули на гонку. Що стосується нашої команди, то тренери “України” дозволили собі подивитися, як будуть виглядати у змаганнях такого рівня молоді місцеві гонщики. Проявили вони себе непогано, на рівних борючись з набагато досвідченішими поляками. Знову максимальну кількість очок набрали лідери “України” Марко і Гайдим, а зробити це їм допомогли самі поляки, які постійно відчували проблеми з технікою - майже у половині з усіх проведених заїздів, хтось з гонщиків “Полонії” не міг дібратись до фінішу.

Для виходу у вищу лігу чемпіонату Польщі рівнянам залишилося зробити всього два кроки. Але вони будуть вкрай нелегкими - слабких суперників вже не залишилося. У півфіналі “Україна” зустрінеться з латвійським “Спідвей-Центром” з Даугавпілсу. Перша гонка відбудеться у Рівному, 21 серпня. У цей же день, в іншій парі зустрінуться між собою ТЗ”Лодзь” і “Фулар”. А за два дні до цього, 19 серпня, “Україна” також прийматиме на власному треці “Восток” із Владивостока, у рамках Міжнаціональної ліги.

18.08.2005Павло ДУТКО



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2005p. 
На головну сторінку