Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №405 від 16.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Чергова сварка стала останньою…

для батька і сина з села Богдашів Здолбунівського району. 64-річного Василя днями поховали на місцевому цвинтарі, 39-річному ж Михайлові тепер не залишається нічого, окрім давати свідчення правоохоронцям та чекати на судовий роз-гляд справи про нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть рідної людини.

- На початку липня до чергової частини Здолбунівського районного відділу міліції звернулася фельдшер “швидкої” і розповіла, що в селі Богдашів знайшли труп місцевого жителя Василя, - розповів перший заступник начальника Здолбунівського РВ УМВС України в області Володимир ТАРАСЮК. - Вже на місці з’ясувалося, що після розпивання алкоголю між чоловіком та його сином спершу виник конфлікт, потім зав’язалася бійка.

- Я нахилився, і в цей час батько стукнув мене по лобі. Доки він піднімався, я його вдарив у грудну клітку, а потім ще - ногою, - пригадує події того дня син Михайло.

- Чоловіки сварилися так голосно, що їх почула донька Василя Світлана, яка мешкала у цьому ж будинку зі своєю малолітньою дитиною, - говорить Марина НОНКА з ВЗГ УМВСУ в Рівненській області. - Жінка розповідає, що коли розпочалася бійка, вона відразу кинулася розбороняти чоловіків. Саме вона і викликала “швидку”, коли Василь вже був на межі між життям і смертю... Лікарям залишилося лише констатувати смерть.

Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Підозрюваний заарештований, ведеться слідство.

16.07.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2009p. 
На головну сторінку