Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №405 від 16.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Серед білого дня

Дуля для працівників ДАІ

У своїй практиці працівникам ДАІ доводилося зустрічатися з різними порушниками Правил дорожнього руху. Однак випадок, який стався 9 липня, перевершив все те, що раніше бачили вартові доріг.

Серед білого дня на перехресті вулиць “Чорновола - Басівкутська” працівники ДАІ помітили іномарку, яка буквально “вишивала” дорогою. Коли автомобіль “Джилі” зупинили, а двері з боку водія відчинилися, інспектори відчули різкий запах спиртного.

За словами Тараса ПУЗИРКА, інспектора ДПС ВДАІ м.Рівне, вони були шоковані, побачивши водія. Чоловік ледве розмовляв. Підтвердили стан сп’яніння водія і медики.

На штрафмайданчику, куди направили авто, працівники ДАІ тривалий час не могли допроситися водія вийти з транспортного засобу. На прохання інспекторів порушник показував усім відому комбінацію з трьох пальців. Після тривалого вмовляння чоловік все ж таки залишив авто.

Порушником виявився житель Рівного, 55-річний Анатолій. До-речі, чоловік раніше не мав проблем із законом. Напевно, в Анатолія були свої вагомі причини, з яких він дозволив собі сісти за кермо у такому стані.

Після невеличкого “концерту” для правоохоронців працівники ДАІ завезли Анатолія додому. Що чекає на порушника - вирішить суд.

За словами старшого інспектора СЗГ УДАІ УМВС Світлани МАРКО, щодня вартові доріг складають близько 30-40 адміністративних протоколів на водіїв за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Загалом за шість місяців на таких водіїв складено понад чотири тисячі адмінпротоколів.

16.07.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2009p. 
На головну сторінку