Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Люди справи

“Рівнетелекомбуд” - незмінний партнер

“Рівнетелекомбуд” - незмінний партнер

вітчизняних операторів сучасного телефонного зв’язку, цифрового телебачення та інформаційного сервісу

Ми живемо в час, коли, за словами Джона Кеннеді, “технології повністю визначають не тільки матеріальну структуру суспільства, але й схему людського мислення”. Однак найсучасніші технології зв’язку, телебачення та інформаційних послуг не дійдуть до споживачів Рівного й області, якщо на допомогу їх операторам не прийдуть працівники ТзОВ “Рівнетелекомбуд”, яке є лідером у галузі будівництва транспортних мереж зв’язку на Рівненщині.

За плечима директора фірми ТзОВ “Рівнетелекомбуд” Юрія ЖИ-ВОГО (на фото) - тривалий та плідний досвід роботи у сфері зв’язку. Випуск-нику Львівського політехнічного інституту, який з юних років мріяв стати будівельником, пощастило поєднати професію інженера електрозв’язку з юнацькою мрією - вісім років тому він заснував та очолив фірму, яка виконує на регіональному ринку близько половини робіт по будівництву сучасних транспортних мереж телефонного зв’язку, цифрового телебачення та інформаційного сервісу.

- Пане Юрію, що змусило Вас започаткувати власний бізнес?

- Усім відомо, що я працював заступником директора по будівництву на успішному підприємстві - ВАТ “Рівнепромзв’язок”. Але з плином часу змінюються люди, змінюються їхні погляди на вирішення тих чи інших проблем, тож довелося розпочати власну справу. Впевненості в її успіхові додавало те, що в мою фірму перейшли працювати з “Рівнепромзв’язку” 12 досвідчених майстрів. Нині вони складають кістяк колективу “Рівнетелекомбуду”, що виріс більш ніж у два рази.

У минулі роки ми були задіяні в багатьох інвестиційних проектах, виконували великі обсяги робіт у Рівному та області, тож на зароблені кошти купили офіс, в якому зробили капітальний ремонт, придбали техніку для будівництва комунікацій, зокрема, для проведення телефонної каналізації та монтажу кабельних ліній. Нині хочемо побудувати майстерню по ремонту своєї техніки (тракторів, вантажних і легкових автомобілів) та склад для кабельної продукції та будівельних матеріалів.

- Чи є в “Рівнетелекомбуду” партнери, авторитет яких працює на імідж Вашого підпиємства?

- Нашими постійними партнерами є відомі національні і місцеві оператори ринку телекомунікаційних послуг та інтернет-провайдери - “Укртелеком”, компанія “Астиліт”, яка працює в Україні під брендом lіfe:), “Дата Груп”, “Рівне-ТВМ”, “Інфоком” та інші. З ними ми співпрацюємо як

генпідрядники по будівництву транспортних мереж. Нещодавно завершили роботи по прокладанню зовнішніх комунікацій в торговельному комплексі на Гагаріна, 26 у Рівному. Нам також довірили винесення в центрі міста всіх телекомунікаційних мереж, де нині будується підземне торгове містечко.

Ми якісно і професійно працюємо на ринку, маємо відповідні ліцензії, а виконані роботи здаємо “Укртелекому”. До речі, на його замовлення побудували нову, по суті, телефонну мережу в північних поліських районах Рівненщини, де було встановлено сучасне вітчизняне телекомунікаційне цифрове обладнання.

- Чим ще займається бізнесмен Юрій Живий?

- Є ще один напрямок моєї бізнесової діяльності як технічного директора ТзОВ “Цифрові охоронні системи”. Підприємство, яке очолює моя дружина, швидко і якісно виконує:

• проектування систем охоронно-пожежної сигналізації;

• монтаж, наладку та технічне обслуговування охоронно-пожежної сигналізації та систем оповіщення людей при пожежі;

• постачання обладнання охоронно-пожежної сигналізації.

Так вийшло, що ми не першими ввійшли в цей ринок, тож спочатку було важко конкурувати на ньому. Згодом усе наладилося і нині в нас на обслуговуванні понад 100 об’єктів спостереження. Зазначу, що, попри невисоку плату за наші послуги, власники і керівники офісів, магазинів, банків, різних установ, державних структур і приватних підприємств можуть почуватися спокійно: відповідальність за пожежну безпеку об’єктів спостереження взяло на себе товариство “Цифрові охоронні системи”.

- Які перспективи розвитку Вашого бізнесу?

- За останні роки розвиток інформаційних технологій іде вперед семимильними кроками. Особливо інтенсивно розвиває інформаційний сервіс у Рівному відома в Україні компанія “Дата Груп”, для якої ми будуємо транспортні мережі в обласному центрі. Вже чимало рівненських банків користуються її інформаційними серверами. Незрівнянно зросла якість роботи операторів кабельного телебачення та телефонного зв’язку завдяки застосуванню волоконно-оптичних технологій. Через рік-два біля кожної багатоповерхівки стоятиме розподільна шафа, з’єднана з сервером волоконно-оптичним кабелем, завдяки чому мешканці кожної квартири будуть завжди отримувати якісні інтернет-послуги та послуги телефонного зв’язку, цифрового кабельного телебачення та Ай-Пі-телебачення, можна буде дивитися на замовлення будь-який фільм. Незабаром усе це стане реальністю.

ТзОВ “Рівнетелекомбуд”

33024, м. Рівне, вул. Млинівська, 28 (4-й поверх);

тел./факс: (0362) 610-620, моб. тел.: (050) 375-25-01

26.08.2009Спілкувався Олександр ОЛЬХОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку