Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №411 від 26.08.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Без рецепта

Аперитив з петрушки

Аперитив з петрушки

300 г свіжої петрушки (зелень та коріння) залити 2 л доброго білого вина, півгодини проварити, додати по 3 ст. ложки яблучного оцту та меду, трохи спецій - кориці, ванілі, імбиру.

Готовий відвар розлити у пляшки й пити як аперитив маленькими порціями, тричі на день перед вживанням їжі. Це гарний та помічний засіб при набряках, викликаних поганою роботою серця, при загальній слабкості та при пітливості.
26.08.2009Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 26.08.2009p. 
На головну сторінку