Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №224 від 26.01.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#«Сексуальна» дієта

Шлях до серця коханого

лежить через... «любовний» піст

Хтось підмітив - шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Так, тільки отримавши задоволення від їжі, коханий захоче насолоджуватися сексом. Такої думки притримуються і вчені, які стверджують, що харчування сексуально активних людей повинно грунтуватися на щоденній дієті з цільних продуктів. А щоб успішно виконувати покладені на них функції, нерви, мозок і відповідні залози повинні бути забезпечені глюкозою, інакше... Мабуть, здогадалися, які це матиме наслідки?

Але якщо проблема сексуальної чуйності і зникнення сексуальних бажань приховується зовсім в іншому? Вчені дослідили, що зайва вага, а не порожній шлунок, є однією з причин відсутності сексуального потягу. Знову надокучливі дієти, подумали ви? Ні, пропонуємо спробувати «любовний» піст.

Він триває п'ять днів і має три етапи. На першій стадії (триває 2 дні) доведеться перебороти голод. На другій - відмовитися від їжі й очистити свій організм від тих речовин, що можуть викликати алергічну реакцію. Скажете, це не піст, а справжнє голодування? Виснажливо, звичайно, але ж, погодьтеся, результати того варті - вже на третій стадії ви відчуєте приплив життєвої енергії і здоров'я, оскільки зникнуть наслідки і симптоми попередньої стадії. Третя стадія починається приблизно на четвертий день - ваша сексуальна енергія поступово зростатиме. Впродовж цих п'яти днів слід вживати багато рідини, а коли загострюється відчуття голоду - випивати кілька ковтків води. А що ж відбувається в організмі? Він поступово очищається від рідких і твердих шлаків, звільняється від накопичених токсичних речовин, що позбавляли його енергії. Під час першого-третього дня посту можуть з'явитися симптоми токсичного отруєння, оскільки шлаки потрапляють у кров. Відчуття здоров'я прийде тоді, коли ці речовини будуть виведені з організму через шкіру, нирки, легені, кишечник і печінку. Ну, а тоді відчуєте зростання статевого потягу - з'явиться апетит не до їжі, а до сексу.

Під час посту корисно займатися фізичними вправами на свіжому повітрі - не надто активно, але регулярно. Можна приймати вітаміни, хоча терапевтичне голодування забороняє вживання будь-чого, крім чистої води. Під час очищення краще пити свіжоприготовлені фруктові й овочеві соки.

Щоденне меню після посту

Легка закуска перед сніданком - свіжі фрукти.

Сніданок - каша зі збираним молоком і свіжими фруктами. Хліб, варене яйце або пресований сир, тофу або квасоля. Чай із трав, кава без кофеїну.

Легка закуска - томатний сік, звичайний йогурт зі свіжими овочами або гарячий домашній бульйон.

Ланч - хліб, свіжі овочі або суп із сочевиці. Салат із сирих овочів. Пресований або твердий сир, пісне м'ясо, риба. Напій.

Легка закуска - свіжі фрукти з горіхами.

Обід - салат із сирих сезонних овочів. Пісне м'ясо, риба або курча. Печена картопля, свіжа кукурудза або рис. Свіжі фрукти. Напій.

Легка вечірня закуска - свіжі фрукти і збиране молоко.

Візьміть на замітку...

Обмежте споживання яловичини, баранини і свинини, віддавайте перевагу рибі й курятині.

Вживайте менше гострих приправ до салатів і жирів.

Готуйте їжу на пару, запікайте, варіть, але не смажте.

Їжте багато свіжих фруктів.

Обмежте вживання яєць і твердих сирів.

Намагайтеся виключити з раціону кофеїн, алкоголь, їжте менше цукру і солі.

Під час прийому їжі уникайте вживання напоїв. Пийте за півгодини і через годину після їжі.

Коли готуєте, заміняйте цукор або штучні солодощі травами або спеціями, фруктами, пророщеними зернами, горіховою олією, ванільним екстрактом або анісом.

Обмежте споживання консервованих продуктів, безалкогольних напоїв, смажених або солоних горіхів, цукерок, шоколаду, десерту, жувальної гумки, що містить цукор, морозива, джему, желе, варення, кондитерських виробів, смажених пиріжків.

Киньте палити.

26.01.2006



Рівне-Ракурс №10 від 26.01.2006p. 
На головну сторінку