Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №201 від 18.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оце так крадіжка!

На Дубенщині вкрали елітний джип

Крадіжка трапилася на трасі Київ-Чоп. Власником цього дорогого авто (його вартість майже чотириста тисяч гривень) є киянин, який їхав зі столиці до Львова. Бізнесмен зупинився на кілька хвилин біля кафе “Поплавок”, що в селі Підлужжя Дубенського району, щоб випити з попутником кави. Вийшов з кафе - а машини немає...

Що цікаво, в автомобілі під час угону не спрацювала ні сигналізація, ні інші противикрадальні пристрої. Дороге авто зникло безслідно. Київський бізнесмен, на своє щастя, застрахував машину на велику суму - 370 тисяч гривень.

Між іншим, існують припущення про можливу змову власника дорогого авто та викрадачів. Тобто змовники могли продати джип і отримати ще й страховку за начебто крадене авто, - такий варіант можливий.

- Ці припущення нічим не підтверджені, - повідомив “РР” заступник начальника карного розшуку Олександр НАРТЮК. – Хоча поведінка постраждалого видається доволі дивною - після цього випадку він не контактує з нашим райвідділом, не цікавиться, як проходить розслідування. Втім, поки що триває слідство і про щось конкретне рано говорити. Хоча, дійсно, кілька випадків було, що власник авто влаштовував ситуацію з викраденням свого авто, щоб пізніше його перепродати, ще й страховку отримати.

За повідомленням інспектора з профілактики роботи ДАІ міста Рівне Світлани ДРОЗДЮК, за останній тиждень в місті Рівному було викрадено два авто з дворів приватних будинків і один з платної стоянки, яка знаходиться напроти автовокзалу обласного центру.

Водій легковика “Опель-Омега”, який проживає на вулиці Малорівненській, розповів, що приїхавши з роботи, він поставив автомобіль у дворі, але забув закрити його, залишивши ключі в замку запалювання. В угонщиків, напевно, добре розвинений “нюх” на дорогі й легкодоступні (і не тільки) авто. На ранок власник “Опеля” лише розвів руками... А власник чорного “Ауді 100”, який був спокійний за свій транспорт, бо лишав його на платній автостоянці, мало не зомлів, зрозумівши, що угонщики обвели його навколо пальця.

Хто володіє будь-якою інформацією про описані викрадені авто “Опель-Омега” з номерними знаками 647-09 РВ (рік випуску краденого автомобіля - 1990) та “Ауді-100” з номерними знаками 38723 РВ 1983 року випуску, телефонуйте в міліцію: (0362) 62-11-30, 29-25-13.

18.08.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2005p. 
На головну сторінку