Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №416 від 01.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

“Нива” відібрала перемогу у “Вереса”

Декілька секунд не вистачило футболістам рівненського футбольного клубу, аби завоювати непросту перемогу у Вінниці.

У грі дев’ятого туру чемпіонату України серед команд другої ліги “Верес” володів ігровою перевагою, яку ще у першому таймі зумів втілити у забитий гол.

На сороковій хвилині матчу рахунок відкрив Олександр Гаврилюк.

Рівняни мали всі шанси, аби здобути третю у сезоні перемогу, проте підопічним Андрія Ковтуна банально не пощастило. Вже на третій компенсованій арбітром хвилині Сергій Кушка зрівняв рахунок - 1:1.

Гру наша команда провела у наступному складі: Ситников - Бєлов, Новак, Васильєв, Попов, Синчук, Поздєєв, Крохмалюк, Поліщук, Гаврилюк, Євсєєв.

Заміни: Байрашевський, Шахов, Любар, Наврузов, Курилко, Мачуленко, Войтович.

Після нічиєї у Вінниці “Верес” залишився на десятій позиції у турнірній таблиці. Відставання від лідера чемпіонату складає уже десять очок.

За кілька днів до згаданого вище матчу “Верес” провів свою другу гру у рамках розіграшу Кубка ліги ПФЛ. Суперником рівнян став здолбунівський “Волинь-Цемент” (клуб ФК “Лужани” відмовився від участі у змаганнях і здолбунівчани одразу ж замінили команду із Буковини).

“Волинь-Цемент” - “Верес” - 2:3 (2:1).

Здолбунів: Фокін, Безменський (Єфімчук, 72), Бондаренко, Гриценко, О.Довгалець-старший, О.Довгалець-молодший, Дудось, Ковальчук (Сіліхін, 88), Момотюк, Ядчишин, Кучер.

Рівне: Байрашевський, Бєлов (Попов, 46), Назаренко, Новак, Курилко (Войтович, 46), Гаврилюк, Тивончук (Крохмалюк, 46), Новрузов (Поліщук, 46), Шахов, Власюк (Манасян, 46), Любар.

Голи: Бондаренко (10), Любар (33), О.Довгалець-старший (35, з пенальті), Поліщук (65, 85).

Попередження: Любар (19), Крохмалюк (70), Байрашевський (78), О.Довгалець-старший (83), Попов (87).

Перша в історії офіційна зустріч “Волинь-Цементу” та “Вереса” виявилася непростою для амбітних рівнян. Вже у дебюті матчу Олександр Бондаренко надіслав м’яча у ворота команди Андрія Ковтуна після подачі від кутового прапорця.

Відігрався “Верес” у середині тайму. Олександр Любар завдав сильного удару з-за меж карного майданчика і влучив у самісінький кут воріт Фокіна - 1:1.

Проте не пройшло і двох хвилин, як господарі поля знову вийшли вперед у рахунку.

Це граючий тренер здолбунівчан, Олександр Довгалець, впевнено реалізував пенальті.

Перелом у грі настав лише у другому таймі. Перемогу гостям приніс Олександр Поліщук, який забив два вирішальних голи.

Наступний матч “Верес” проведе у рамках чемпіонату країни. Другого жовтня рівняни на власному полі прийматимуть ФК “Моршин”.

01.10.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 01.10.2009p. 
На головну сторінку