Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №201 від 18.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Мене побили працівники міліції

- стверджував 18-річний рівнянин медикам, які транспортували його до лікарні. Забій лівої нирки - такий діагноз поставили медики. Хлопець був трохи напідпитку. Триває слідство.

Затриманий перерізав собі вени

Як уже повідомлялося в нашому тижневику, нещодавно підсудний під час судового засідання у Рівненському районному суді на очах присутніх намагався перерізати собі горло. А цими днями трапилася не менш резонансна пригода - в Рівненському обласному слідчому ізоляторі тимчасового тримання чоловік, затриманий за злочин, перерізав собі вени.

Ввечері краще

сидіти вдома

Близько 12-ї години вечора від рук грабіжників постраждала 23-річна рівнянка, яка самотньо поверталася додому. Поблизу центрального універмагу обласного центру невідомий чоловік вирвав у дівчини сумочку, вивихнувши бідолашній плече.

Пасажири всякі бувають

На 144-му кілометрі траси Луцьк-Київ “швидка” підібрала й доставила в лікарню 34-річного водія іномарки. Виявилося, що водій постраждав від рук пасажира, який мало не перерізав йому горло ножем. Триває слідство.

Збив потяг

Минулої п’ятниці, о восьмій годині ранку неподалік від ринку “Дикого” під колеса потяга потрапив чоловік років сімдесяти. Дідусь загинув на місці.

Дитя отруїлося “Раптором”

Днями 4-річна дівчинка, знайшовши пластинку “Раптора” (засіб для знищення комах) у кімнаті, почала нею смакувати. З ознаками отруєння медики “швидкої” доставили дитину в лікарню. Батьки, ховайте подібні речі від дітей!

Упіймали “кукурузника”

Це ж треба додуматися - викрасти з поля фермерського господарства села Горбаків Рівненського району 105 кілограмів качанів кукурудзи! Злодія за гарячими слідами було впіймано. Ним виявився 26-річний рівнянин Павло Ч., який вирішив заробити на чужому добрі. Враховуючи те, що на ринках Рівного кілограм кукурудзи коштує в середньому чотири гривні, то, продавши 105 кілограмів, вийшла б кругленька сума.

Не пощастило 25-річним

11 серпня розбився на смерть 25-річний рівнянин з вулиці Буковинської, який випав з вікна 5-го поверху. А його одноліток з вулиці Макарова днем пізніше вискочив з восьмого поверху будинку, покалічивши хребта. Цього ж дня в селі Великий Олексин Рівненського району втопився в місцевій водоймі 25-річний Андрій...

18.08.2005За повідомленням центру зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області та оперативної служби “03”



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2005p. 
На головну сторінку