Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №419 від 22.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Палив до смерті

14 жовтня в селі Тинне Сарненського району сталася пожежа. Вогонь знищив господарчу будівлю, а разом з нею і господаря. Труп 53-річного Сергія пожежники знайшли на згарищі. Попередня причина займання - необережність при палінні.

“Морквяна” справа

У Володимирецькому районі працівники ДАІ зупинили автомобіль марки “ДАФ”, яким водій перевозив 20600 кілограмів моркви за документами, що викликають сумнів у їх дійсності.

Збив і втік

Спершу до правоохоронців зателефонувала чергова медсестра Рокитнівської ЦРЛ і розповіла про те, що до медичного закладу госпіталізували 52-річну Ольгу з численними ушкодженнями. Згодом з’ясували, що жінку у смт Рокитне збила автівка.

Водій автомобіля ВАЗ, рухаючись зі сторони села Масевичі в напрямку Рокитного, наїхав на пішохода, після чого зник. Однак уникнути покарання йому не вдалося.

“Ауді” спалахнуло

В Острозі загорівся автомобіль “Ауді-А6” 1996 року випуску. Вогонь пошкодив моторний відсік, бампер та праве колесо авта. Ймовірно, що у транспортному засобі сталося коротке замикання електропроводки.

50 гривень хабара “не канає”

У Володимирці ДАІшники зупинили водія, який керував мотоциклом без мотошолома. Щоб уникнути адміністративної відповідальності, хлопець намагався дати хабар в сумі 50 гривень, через що і потрапив до прокуратури.

Дим і полум’я на Струтинської

О четвертій годині дня рівненські рятувальники отримали інформацію від схвильованих мешканців 9-поверхового житлового будинку на вулиці М. Струтинської. Горіла трикімнатна квартира на 8 поверсі.

За допомогою висувної автодрабини рятувальники через вікно проникли в палаюче приміщення на пошуки людей. На щастя, у квартирі нікого не було. Пожежу ліквідували на лічені хвилини.

З’ясовуючи обставини виникнення пожежі, встановили, що ще до приїзду професійних вогнеборців сусіди, намагаючись самотужки ліквідувати загоряння, вибили вхідні двері в квартиру. А це, на жаль, лише посилило пожежу і вогонь повністю знищив майно в одній із житлових кімнат.

Де саме перебуває 87-річна господиня трикімнатної квартири, - наразі з’ясовують.

Перший холод - перші трупи

Холодні жовтневі дні виявили, що різкий спад температур та легковажне ставлення до цього людей можуть мати трагічні наслідки. Зокрема минулого тижня в області вже зафіксували два смертельні випадки, пов’язані із загальним переохолодженням організму.

Як свідчить практика попередніх років, щорічно на території Рівненщини від переохолодження страждає та гине кілька десятків чоловік. Лише в осінньо-зимовий період 2008-2009 року було зафіксовано 17 випадків замерзання людей, у яких отримало різний ступінь обмороження 5 чоловік та загинуло 12 осіб.

22.10.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 22.10.2009p. 
На головну сторінку