Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №419 від 22.10.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Візит

“Шлях України в Європу”

“Шлях України в Європу”

відкрила Юлія Тимошенко на Рівненщині

Днями Глава Уряду відвідала Рівненщину - відкривала рух на ділян-ці міжнародної автодороги “Київ-Чоп” у с.Жадківка Корецького району. Юлія Тимошенко змогла не лише на власні очі побачити роботу дорожників, але й проїхатися по зданій в експлуатацію частині автотраси.

- Дорога - бездоганна, хотілося б мати подібні по всій Україні, - зазначила вона і додала, що “автотраса Київ-Чоп поступово здається в експлуатацію, і є частиною виконання плану зі створення в Україні великих транзитних коридорів”.

За словами Юлії Тимошенко, високоякісні автомобільні дороги дозволять перевозити через країну вантажі у тому обсязі, який може пропускати країна. Ділянка дороги, на якій сьогодні відкрито рух, є третім коридором, що дає можливість бачити, як буде завершена дорога, “а завершена вона буде до Євро-2012, коли ми цю дорогу доведемо до Києва”.

Юлія Тимошенко подякувала будівельникам, проектувальникам, генеральному підряднику - компанії “Онур” та усім, хто брав участь у будівництві дороги. А також керівнику “Укравтодору” Вадиму Гуржосу, який будує дороги без грошей, заручившись лишень допомогою іноземних інвесторів.

Прем’єр-міністр вручила відзнаки Кабінету Міністрів України представникам дорожньої галузі, які були задіяні у будівництві зазначеної ділянки дороги Київ-Чоп. “Я думаю, що ця дорога - “Київ-Чоп” - буде гордістю України саме завдяки вашій праці та вашій якості роботи”, - зазначила Глава Уряду.

22.10.2009



Рівне-Ракурс №10 від 22.10.2009p. 
На головну сторінку