Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №423 від 19.11.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#П’ятниця, 13-те

Зелені хочуть змінити Україну

Зелені хочуть змінити Україну

13 листопада скінчилася реєстрація кандидатів на посаду Президента України. Цей день дуже символічний. Окрім того, що це п’ятниця, 13-те, це ще й День сліпих. Нинішня президентська кампанія - це політичний маскарад. Усі кандидати у президенти - це представники влади. Сьогодні дуже важко знайти бодай одного українця, який би був задоволений результатами роботи представників влади, починаючи з органів місцевого самоврядування та закінчуючи роботою Верховної Ради та Кабінетом Міністрів України.

“Але, незважаючи на це, люди, як сліпі, йдуть й підтримують політиків… - розповідає голова Рівненської обласної організації Партії Зелених України Лідія ЧЕРНЕЧУК-СМИК (на фото). - Політичний маскарад полягає у тому, що немає жодної різниці між ідеологією одного кандидата та ідеологією іншого.

Партія Зелених України - демократична організація. У нас немає олігархів. У нас немає прив’язки до промислових структур. У нас є сучасна та потужна ідеологія, яка пройшла випробування у багатьох країнах світу. Ми впевнені, що саме концепція та ідеологія ПЗУ здатна змінити країну”.

Голова РОО ПЗУ додає, що нашу державу врятує лише запровадження “зелених” технологій, концепція постійного розвитку на всіх рівнях влади. “Це, в першу чергу, питання використання ресурсів, оскільки економіка безпосередньо пов’язана з ресурсами. ПЗУ з кожним днем стає сильнішою. Саме зараз люди мають замислитись над тим, що їх чекає завтра і добре подумати про тих, кому вони доручають керувати суспільством”, - зазначила вона.

Особливу увагу ПЗУ приділяє впровадженню зелених технологій у будівництво. А відтак ця політична сила вітає новий законопроект “Про додаткові заходи зниження негативного впливу об’єктів будівництва на навколишнє середовище”. Однак Голова Партії Зелених України Тетяна КОНДРАТЮК зазначила: “Навіть поверхневий аналіз положень проекту засвідчує, на жаль, його недостатню опрацьованість, а, відповідно, й відсутність перспективи прийняття у сесійній залі. Впровадження обов’язкової компенсації за негативний вплив, як будь-яких інших додаткових екологічних податків і зборів, має вписуватись у загальну систему екологічних зборів відповідно до Закону України “Про охорону навколишнього середовища”.

19.11.2009



Рівне-Ракурс №10 від 19.11.2009p. 
На головну сторінку