Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №425 від 03.12.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Кружка окропу - двоє в лікарні

25 листопада до Зарічненської ЦРЛ госпіталізували братика і сестричку з села Серники. Трирічна Елеонора і однорічний Владислав перекинули на себе кружку з окропом.

Помер, бо зловживав?

Зранку на зупинці, що на вулиці Черняка, знайшли мертвим 57-річного рівнянина Сергія. Під час поверхневого огляду тіла ознак насильницької смерті не виявили. Натомість відомо, що чоловік зловживав спиртними напоями.

Порізали у власному дворі

До хірургічного відділення Рівненської ЦРЛ із проникаючим ножовим пораненням потрапив житель смт Оржів, 23-річний Юрій. Рани отримав від невідомого чоловіка у дворі власного будинку.

Впав на косу

Близько першої години ночі карета швидкої допомоги доправила до Рівненської обласної клінічної лікарні 22-річного жителя с.Кустин Рівненського району Ігоря. Діагноз - різана рана живота. Як з’ясувалося, тілесні ушкодження він отримав у підсобному приміщенні свого господарства внаслідок того, що впав на косу.

Спіймали на гарячому

Коли до міліції зателефонувала 55-річна Катерина і розповіла, що з території підсобного господарства обласної психіатричної лікарні невідомі особи викрадають металеві рейки, правоохоронці виїхали на допомогу. Там вони помітили двох чоловіків, які вже встигли викрасти шість метрів металевої рейки. Усе це вони намагалися перевезти вантажним автомобілем “Форд Транзит”, який належить одному з підозрюваних. Наразі 25-річний Руслан та його 32-річний товариш Мирослав спілкуються зі слідчими.

Наїхав, коли висадив

Дорогою до Дубенської міської лікарні в автомобілі швидкої допомоги померла 25-річна Ірина з села Довге Поле. На тілі жінці слідів насильницької смерті не виявили. Однак під час дослідчої перевірки встановили, що 35-річний водій автомобіля ГАЗ-3307 Петро, після того, як висадив Ірину з кабіни свого авта, наїхав на неї.

У Рівному штурмували ОДА

Вночі на майдані Просвіти поблизу приміщення Рівненської ОДА працівники відділу Державної служби охорони затримали 17-річного рівнянина Сергія. Хлопчина, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив віконне скло у приміщенні адміністрації. Студент одного з рівненських вузів не встиг проникнути в саме приміщення адміністрації.

Раптова смерть на вулиці

27 листопада о 8.30 рівняни стали свідками раптової смерті чоловіка. 52-річний житель обласного центру Володимир, проходячи підземним переходом між центральною “Укрпоштою” та “Універмагом”, впав. Перехожі викликали “швидку”, та медикам лише довелося констатувати смерть чоловіка. Швидше за все, у Володимира стався серцевий напад.

03.12.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.12.2009p. 
На головну сторінку