Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №226 від 09.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Звіряче вбивство на Київській

Звіряче вбивство на Київській

Жінці безжально перерізали горло, залишивши сиротою трирічне дитя

Повертаючись додому після робочого дня (а було це минулого понеділка), один чоловік близько 19-ої вечора проходив повз будинок, що на Київській у Рівному. Раптом перехожому почулося якесь дивне хрипіння із снігової кучугури. Зрозумівши, що там є хтось живий, чоловік став руками розгрібати сніг.

Виявилося, що під заметом лежала молода жінка. Не гаючи ні хвилини, чоловік кинувся викликати «швидку». Коли ж та приїхала, з’ясувалося, що рятувати нікого, бо ознак життя потерпіла вже не подавала.

Як повідомив перший заступник прокурора області Володимир МОЙСЕЄЦЬ, жінка, яку знайшли мертвою, була 1980 року народження, разом із чоловіком проживала і працювала у Рівному, а на даний час знаходилася у відпустці по догляду за дитиною. Народивши у 2003 році дитинку, вирішила, мабуть, що треба гарно виростити своє дитя, а тоді вже повертатися до роботи. Не судилося…

- Скільки працюю в прокуратурі, а такого жахливого випадку ще не бачив, - ділиться Володимир Григорович. - Бувало, що і колоті, і різані рани залишаються на тілі, але щоб отак перерізали горло і аж трахею, - не пригадую.

Одразу після повідомлення про вбивство на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцями, зазвичай, розробляється кілька версій про причини, які призвели до трагедії. Одна з них - вбивство з метою пограбування, адже саме через матеріальне збагачення люди йдуть на злочин. Проте і золоті прикраси, і гроші залишилися при загиблій. Слідчі перевірили і останні дзвінки з телефона жінки, адже саме перед тим, як вийти на вулицю, вона говорила з кимось по телефону. Але остаточної версії іще немає, оскільки проводиться слідство та призначено експертизу.

Чутки про цей жахливий випадок швидко розповсюдилися по місту, і ввечері наступного дня більшість рівнян, які проживають у районі автовокзалу, не наважувалися виходити ввечері на вулицю поодинці. Про те, щоб відпустити дітей погуляти, не було й мови.

- Оскільки подія сталася близько сьомої вечора, саме в той час, коли люди повертаються з роботи, - продовжує Володимир Мойсеєць, - маємо надію, що вдасться знайти свідків, які зможуть допомогти у розслідуванні справи та надати корисну інформацію.

09.02.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.02.2006p. 
На головну сторінку