Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №432 від 21.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Малолітні напилися до лікарні

15 січня в реанімаційне відділення Березнівської ЦРЛ госпіталізували малолітнього жителя Березнівського району. Діагноз - отруєння алкоголем. Зі слів матері, хлопчина випив каву, де знаходилося спиртне (з необережності батьків).

За день до цього в реанімацію обласної дитячої лікарні у важкому стані з діагнозом гостре алкогольне отруєння поступила неповнолітня Ольга, учениця 7-го класу, жителька Рівного.

Пограбували будинок

13 січня невідомий зловмисник проник через вікно у будинок 34-річного рівнянина Олександра, що знаходиться на вулиці Менделєєва у Рівному. З помешкання зникло 2700 гривень, 20 євро, 60 доларів США та золоті вироби.

Доступ для крадіїв - відкрито

На перехресті вулиць Кубанська-Пересопницька у Рівному з незамкненого автомобіля “Фольксваген Пассат” 42-річного рівнянина Івана викрали ноутбук. Того ж дня о 17.30, поблизу супермаркету “Сільпо” на вулиці Київський інший водій, 56-річний житель села Біла Криниця Рівненського району Михайло, позбувся таким же чином барсетки, в якій знаходилися особисті документи, понад тисяча доларів США та 150 гривень.

Брали за бійку, а сяде за наркотики

До правоохоронців звернувся 30-річний рівнянин Валентин щодо того, що у дворі будинку на вулиці Київській його побив 18-річний костопільчанин Тарас. Під час обшуку у рівненській квартирі, в якій проживає останній, працівники міліції знайшли медичні шприци із залишками рідини коричневого кольору із запахом розчинника.

Відірвало ноги на роботі

Нещасний випадок стався у селі Вербівка Дубровицького району. Під час ремонту торфодобувної техніки на одному з підприємств 46-річний житель села Немовичі Сарненського району Микола отримав травму. У стані травматичного шоку та з ампутацією нижньої кінцівки на рівні колінного суглобу потерпілого доставили до ЦРЛ.

Побили браконьєра

Троє жителів села Бистричі Березнівського району на полі поблизу села Яковичі побили 37-річного рівнянина Олександра. Чоловіки стверджують, що останній незаконно займався полюванням. До встановлення істини по справі у чоловіка вилучено мисливську рушницю.

21.01.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 21.01.2010p. 
На головну сторінку