Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №433 від 27.01.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Модницям

Одягаємося “смачно”

Одягаємося “смачно”

Кажуть, що відчуття смаку - це вроджена якість. Буває, що вона не притаманна навіть зіркам з мільйонними статками, і їм доводиться звертатися за допомогою до стилістів, які ретельно підбирають для них одяг. Проте зовсім не обов’язково бути мільйонером, щоб одягатися зі смаком і прославитися як стильна людина.

Що ж відрізняє жінку, одягнену без смаку? Пропонуємо ознайомитися з кількома ознаками, за якими можна безпомилково визначити, що перед вами саме така дама, і, по можливості, не припускатися помилок.

1. Жінка, одягнена без смаку, ніколи не враховує свій тип фігури

Погодьтеся, що облягаюча коротка сукня на повній жінці має непривабливий вигляд. Пам’ятайте також, що поперечні смуги повнять фігуру, а поздовжні - роблять її стрункішою. Якщо у вас широкі плечі, не варто підкреслювати їх модними зараз накладними “плечиками”. А вузькі стегна не підкреслюйте надто облягаючими речами. Щоб не робити помилок, визначте тип своєї фігури й підбирайте відповідний одяг.

2. Неправильне поєднання кольорів

Бузковий, блакитний, фіолетовий і яскраво-жовтий колір, причому одночасно - більшого несмаку в поєднанні кольорів і придумати не можна. Правильно підібрати кольори одягу - справжня наука. Вони мають поєднуватися між собою й не перебувати в “кричущій” суперечності.

3. Веселка

Яскравий одяг в моді, але в убранні має бути не більше трьох кольорів. Прагнення одягатися “що яскравіше, то краще” - явна ознака відсутності доброго смаку.

4. Одяг не за розміром

Спадаючі “балахонисті” речі, як і одяг на розмір менший, що облягає всі вади фігури, мають неохайний вигляд і дуже псують образ будь-якої жінки. Якщо ви схуднули або погладшали, обов’язково змініть гардероб.

5. Білизна напоказ

На жаль, на наших жінках частенько можна побачити стрінги, що визирають із штанів, і чорні бюстгальтери під білою блузкою. Демонструвати свою білизну оточуючим - одна з найбільш кричущих ознак несмаку. Жінки зі смаком ховають бретельки ліфа, носять білизну під колір одягу, а під штани із заниженою талією вдягають відповідні плавки.

6. Суперкороткі спідниці

Такі спідниці гарні на відпочинку, проте аж ніяк не в офісі чи на вулиці. Навіть якщо фігура дозволяє носити такий одяг, не варто ним надто захоплюватися. Він ніколи не був свідченням доброго смаку.

7. Одяг, взуття та аксесуари одного кольору

Червона сукня, червоні туфлі й червона сумка - сьогодні таке поєднання свідчить про поганий смак. До речі, це одна з найпоширеніших помилок при підборі наряду. Яскраву сукню можна відтінити взуттям нейтрального кольору й навпаки. А ще запам’ятайте, що туфлі й сумка одного кольору - це позаминуле століття.

8. Малюнки

Спідниця в клітинку і блузка в горошок, леопардові принти та геометричний малюнок - такі поєднання, щонайменше, недоречні. Не зловживайте малюнками! Якщо ви одягнули спідницю в горошок, усе інше має бути однотонним.

9. Щоб сяяти, не обов’язково блищати

Люрекс, блискітки, яскраві прикраси - все це не для стильних жінок. Будьте обережні з блиском. Модні речі золотистого та сріблястого кольору потрібно дуже акуратно поєднувати з однотонними і приглушеними відтінками. Однієї такої речі, наприклад, золотистої сумочки або туфельок, у вбранні цілком достатньо.

10. Велика кількість прикрас

Прагнення надягти на себе всі прикраси одразу - одна з ознак поганого тону. Запам’ятайте, на вас має бути максимум три прикраси, якщо їх більше - ви вже за рамками доброго смаку.

27.01.2010



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2010p. 
На головну сторінку