Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №435 від 11.02.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Продовжуючи тему

Сергій Паладійчук: “Подорожчання проїзду - необґрунтоване”

Сергій Паладійчук: “Подорожчання проїзду - необґрунтоване”

На думку голови бюджетної комісії Рівнеради Сергія ПАЛАДІЙЧУКА, при формуванні тарифів на проїзд у міжміських маршрутних таксі не вистачає прозорості, обов’язкового консультування з громадськістю та відповідної до вартості квитка якості й безпеки перевезення.

“В умовах поглиблення економічної кризи підвищення вартості проїзду одразу на 30 відсотків є необґрунтованим; фактично жодних консультацій з громадськістю не було проведено, - наголосив фінансист. - Зрозуміло, що останнім часом значно зросли ціни на пальне та автозапчастини, подекуди необхідно підвищити заробітну плату водіїв, проте хотілося б побачити всі ці розрахунки, їх обґрунтування, почути думку людей з цього приводу”.

Ще одним нез’ясованим моментом, на думку аналітика, залишається питання відповідності декларованих статей витрат підприємців-перевізників з реальними. “Важко повірити у те, що сотні підприємців-перевізників до цього часу працювали собі у збиток; очевидним є те, що той прибуток, який вони мали раніше, зараз, фактично, буде помножений на кілька пунктів, - підкреслив Серій Паладійчук. - У той же час про підвищення якості надання послуг та безпеки перевезення пасажирів мова не йде, а ці параметри далеко не завжди відповідають затвердженим нормам”.

11.02.2010



Рівне-Ракурс №10 від 11.02.2010p. 
На головну сторінку