Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №439 від 11.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жінкам присвячується

“В обіймах наготи”

“В обіймах наготи”

Новий проект двох відомих у Рівному і не тільки Олександрів - фотохудожника Олександра ХАРВАТА та поета Олександра СМИКА днями побачив світ у виставковій залі Рівненської обласної організації Спілки художників України. І присвячувався він, передусім, Жінці - її красі, неповторності, загадковості…

Відверто, неординарно, красиво, несподівано, оригінально, провокуюче, а для когось - шокуюче - такими постали світлини у виконанні Олександра Харвата, зроблені в Словаччині, Болгарії, Угорщині, Італії та Україні, перед відвідувачами виставки.

А зрозуміти їх допомагали Музика, Танець та Поезія. Саме поезія органічно доповнювала кожен образ, кожен фотосюжет, особливо у безпосередньому виконанні її автора - Олександра Смика. Так і хочеться процитувати: “Любіть мене, любіть таку, як є, без гриму. Я знаю таїну. Ми з нею відбулись”.

Ще одна цікавинка проекту: представлені фото - виключно чорно-білі. Як пояснив сам автор, це зроблено навмисне для того, щоб ніщо не відволікало глядача від сприйняття суті, як зовнішньої, так і внутрішньої, кожної зображеної на фото моделі. А ще тому, що перша фотографія була саме чорно-білою.

- Світлини, які ви бачите сьогодні - частина нового фотоальбому, який вийде вже у червні цього року, - пообіцяв шанувальникам фотомистецтва Олександ Харват.

Своє власне враження кожен може скласти, особисто переглянувши фотовиставку, яка чекатиме на відвідувачів до 14 березня 2010 року. А вже з 16 березня поціновувачі фотомистецтва зможуть насолодитися переглядом нової виставки Олександра Харвата, присвяченої Індії - “Три дні в Калькутті”, яка відкриється у фотогалереї Олександра Купчинського.

11.03.2010Катерина ЛАВРЕНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 11.03.2010p. 
На головну сторінку