Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №441 від 25.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

“Х-фактор” у місті

26 березня в Рівному з 10 до 18 години у НВК №2 проходитиме кастинг на нове вокальне шоу “Х-фактор”, що входить до трійки наймасштабніших талант-шоу світу. Головна мета проекту - пошук людей, які мають справжній талант у вокалі, і хочуть, аби про них дізналася вся країна.

Учасником проекту може стати будь-який бажаючий, що досяг 14 років. При собі необхідно мати: паспорт або копію паспорта, компакт-диск з якісним записом в цифровому форматі з 2-ма музичними композиціями для їх виконання, які мають відрізнятися за своїм настроєм (одна - енергійна, інша - лірична). Одна з них обов’язково має бути українською або російськомовною.

Дарина Сачук - найкраща

Нещодавно в Рівному пройшов феєричний конкурс “Міс Рівненщина - 2010”. За титул найкрасивішої дівчини області змагалися 20 претенденток з усіх районів. Навіть той факт, що імена дівчат виголошував талановитий шоумен, співак Андрій Скрябін, викликав захоплення. Однак журі мало вибрати ту єдину, що представлятиме Рівненщину на конкурсі “Міс Україна”. Нею і стала 16-річна Дарина Сачук.

А чи буде барельєф?

Рівняни вкотре звертаються до міської влади з проханням відновити барельєф у підземному переході на проспекті Миру. З чиєїсь “легкої” руки його затулили кіоском. Однак люди стверджують, що спершу знак намагалися демонтувати. І хоча меморіальний знак не відноситься до пам’яток архітектури, тобто, не охороняється законом, для жителів Рівного, особливо похилого віку, він завжди був ніби символом. У міському управлінні житлово-комунального господарства обіцяли розглянути це питання і, по можливості, відновити знак.

Головне, що туалет - буде

Питання кількості існуючих громадських туалетів завжди гостро піднімається під час міських святкувань та напередодні літа. Саме тоді молоді люди десятками, а то й сотнями, заповнюють вулиці міста, із задоволенням попиваючи пиво. Але якщо останнє питання вже встигли врегулювати у Києві, заборонивши вживати алкогольні напої у громадських місцях, то тему людської культури вирішують на місцях.

Новий громадський туалет у Рівному з’явиться саме там, де молоді відпочиває найбільше - на майдані Незалежності, з тильної сторони Кінопалацу “Україна”, під землею. Над ним розташується сцена та заклад громадського харчування. Повинен же власник мати з цього будівництва хоч якийсь зиск?!

25.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2010p. 
На головну сторінку