Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №441 від 25.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нешкідливі поради

Ложка зеленої оливкової олії

Чимало натуропатів, серед яких і українка Олена СВІТКО, переконливо доводять, що для лікування шлунково-кишкового тракту найкращим є ложка оливкової олії, прийнята всередину, та одночасно оливковий компрес на ділянку печінки. Оливкова олія допомагає тим, у кого є виразка шлунку, хронічні коліти та гепатити.

Оливкова олія - чудовий засіб для виділення жовчі, особливо при жовчнокам’яній хворобі. Вона також діє як легке й не дратівливе проносне та може полегшувати стан, коли кривавлять гемороїдальні шишки. Особливо гарним проносним засобом воно є для дітей і виснажених людей. Рекомендують застосовувати оливкову олію і при запальних захворюваннях шлунка та кишечника, а також і при отруєннях рідинами, що викликають опіки слизової оболонки шлунка і кишечника. Оливкова олія - пом’якшувальний засіб для зовнішнього застосування при лікуванні твердих корок на виразках - застосовують компреси з теплої оливкової олії. Оливковою олією змащують садна, а також і місця шкіри, ужалені осами та бджолами.

Спосіб застосування. У сік з половини лимона додати 1 столову ложку олії, перемішати, випити вранці натще й запити трав’яним чаєм, відповідно до вашої недуги. До речі, для вживання всередину найкраще підходить олія темно-зеленого кольору, позаяк це є перша фракція холодного відтискання маслин з кісточками. Кажуть, така олія якнайкраще зберігає свої цілющі властивості.

25.03.2010Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2010p. 
На головну сторінку