Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №441 від 25.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вголос

Луценко назвав Ющенка зрадником

Лідер народної самооборони Юрій Луценко назвав екс-президента Віктора Ющенка зрадником. Про це він заявив, виступаючи на “Віче українських патріотів” біля пам’ятника Шевченку в Києві.

“На жаль, мушу покаятися і особисто принести вибачення всім тим, кого я запрошував скандувати “Ющенко”, бо саме він зробив все, щоб Янукович став президентом України”, - заявив він.

“Думаю, що маю право сказати це, бо впродовж п’яти років цього горе-президентства робив все, аби допомогти йому у складній роботі глави держави, аби вони взяли за руки один одного - Тимошенко і Ющенко - і перемагали, як тоді перемагали на Майдані”, - зазначив він.

“Я не можу пояснити, чого не вистачало людині, котра отримала колосальний кредит довіри 46-мільйонної нації, яка мала команду, яка мала колосальну перспективу, тим не менше він обрав іншу дорогу, дорогу зради”, - зазначив Луценко.

За його словами, Ющенко “з першого до останнього дня боявся одного - щоб хтось не працював краще нього, щоб когось люди не полюбили більше за нього, щоб вони не згадали, хто зробив його президентом, щоб ніхто не скандував “Юля”, щоб бачили лише його, лежачого на троні, ні чорта не роблячого для свого народу, але вимагаючого найбільшої шани”.

“Я знаю, на жаль, безліч людей, які бояться одягати вишиванку, бо в ній ходить Ющенко - нероба і зрадник українського народу”, - заявив Луценко.

25.03.2010За матеріалами інформагенцій



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2010p. 
На головну сторінку