Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №441 від 25.03.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

М’ясо росте на деревах та кущах

18 березня у лісах Рівненської області прикордонники вже вдруге за тиждень збирали врожай м’ясопродуктів. І якщо раніше контрабанду було виявлено на деревах, то цього разу - в чагарнику. Про можливу контрабанду правоохоронці дізналися від місцевих мешканців. Після опівночі один із патрулів знайшов у лісі за півкілометра від кордону з Білоруссю сліди розвороту гужової підводи, яка повернулася назад в село Вичівка. Невдовзі прикордонники знайшли 10 синтетичних мішків, присипаних сіном та захованих у чагарнику. Всередині мішків було понад 320 кілограмів свинячого бочка в поліетиленових спайках.

Запідозрила колишнього

55-річна рівнянка запідозрила свого колишнього чоловіка в тому, що наприкінці лютого він викрав з її нежилого будинку в селі Дорогобуж Гощанського району 1000 гривень та будинкову книгу.

Викрали через стіну

Проламавши стіну магазину в одному із сіл Дубенського району, невідомі викрали спиртні напої, цигарки та продукти харчування. Збиток встановлюється.

Втратив пальці на верстаті

До Млинівської ЦРЛ із важкою травмою лівої кисті та травматичною ампутацією чотирьох пальців було госпіталізовано 37-річного жителя села Посників. Встановлено, що дані тілесні ушкодження чоловік отримав за місцем проживання під час роботи на деревообробному верстаті.

Вночі різали мережі

Вночі до міськвідділу міліції зателефонувала рівнянка Тетяна, яка повідомила, що на даху будинку на вулиці Коновальця хтось ходить, і це трапляється не вперше. Під’їхавши до під’їзду, правоохоронці помітили, що звідти виходять двоє хлопців із великою сумкою. У сумці знаходилися відрізані кабелі комп’ютерних мереж. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що крадіжку скоїли непрацюючі рівняни, один з яких проживає у цьому будинку, а інший - неподалік. 25-річного Олександра та 21-річного Дмитра працівники міліції доправили до міськвідділу.

Групове отруєння газом

19 березня в селі Колоденка Рівненського району сусіди знайшли мертвими 55-річну жінку та її співмешканця. Ще троє молодих хлопців лежали у сусідній кімнаті без свідомості. У сільській раді кажуть, що у будинку, можливо, стався витік газу.

Троє квартирантів перебувають у важкому стані в реанімації районної лікарні.

Роззув на вулиці

19 березня невідомий громадянин на одній із вулиць обласного центру побив 22-річного жителя села Тишиця Березнівського району Романа. Зловмисник відібрав у потерпілого кросівки та 600 гривень. Вже наступного дня підозрюваного у вчиненні цього злочину затримали. Ним виявився 19-річний рівнянин Костянтин.

25.03.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.03.2010p. 
На головну сторінку