Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №442 від 01.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Вбили людину, щоб погуляти

Це сталося ще наприкінці минулого року. До чергової частини Кузнецовського міськвідділу зателефонував схвильований Анатолій і розповів, що у лісопарковій зоні міста атомників він знайшов мертве тіло невідомого чоловіка.

Як згодом встановлять правоохоронці, загиблим був 46-річний підприємець Валерій із селища Рафалівка Володимирецького району.

У вечірню пору він остерігався повертатися додому з виручкою, та того злощасного вечора у його кишені лежала тисяча гривень - гроші, які він позичив у сестри для лікування дружини. Працівники міліції, шукаючи підозрюваних у нанесенні Валерієві тяжких тілесних ушкоджень, не стали відкидати й версію про пограбування. Але, попри всі оперативно-розшукові заходи, затримати зловмисника за гарячими слідами не вдалося… До минулого тижня.

Підозра впала одразу на двох 19-річних хлопців. Юнаки своєї провини заперечувати не стали. Вони розповіли, що 10 грудня приїхали до Кузнецовська, аби погуляти та розважитися. Надворі сутеніло, коли поблизу місцевого ринку добряче захмеліла парочка побачили Валерія. Чоловік, спокійно повертаючись додому, звернув на стежину, що губилася у міському парку.

План пограбування визрів у головах приятелів миттєво, тим паче, що їм аж ніяк не хотілося ставити у гульні крапку, а їх фінанси уже “співали романси”. Вони за лічені хвилини знайшли на ринку стіл, від якого відламали ніжку - металеву трубу і пішли за майбутньою жертвою. Віддалившись метрів на двісті від людної дороги, молодики підскочили до чоловіка та вдарили його трубою по потилиці. Валерій впав, та за мить, зібравши останні сили, спробував підвестися. Тоді нападники нанесли ще кілька ударів металевою ніжкою у лобну ділянку голови. Коли ж зрозуміли, що жертва помирає, кинулися перевіряти кишені її джинсів. В одній із них знайшли гроші та зі своєю здобиччю дременули з парку.

Як вони згодом зізнаються старшому слідчому Кузнецовського міськвідділу Анатолію Войтовичу, гроші, за які 46-річний підприємець поплатився життям, вони прогуляли.

01.04.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.04.2010p. 
На головну сторінку