Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №445 від 22.04.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Свято

Старі фотографії нагадають про воєнні роки

Найвизначнішим святом, яке припадає на травневі дні, стане відзначення Дня Перемоги. Міський голова Рівного Володимир Хомко вирішив привідкрити деякі таємниці навколо майбутніх святкувань. “Центром міста проїде численна військова техніка, яка залишиться стояти деякий час на вулиці, щоб наші дітки змогли біля неї трохи покрутитися. До 9 Травня ми впорядкували Алею Слави, не залишили без уваги жодної меморіальної дошки чи пам’ятника - все прибрано”, - ділиться міський голова.

Також новинкою цього дня стане втілення ідеї заступника міського голови Галини Кульчинської, яка полягає у створенні ще однієї додаткової колони, що крокуватиме містом. “У колоні йтимуть дітки, найближчі родичі наших ветеранів, і нестимуть їхні фронтові фотокартки у збільшеному розмірі. Згодом із цих фотокарток ми сформуємо стіну пам’яті”, - захоплено говорить пан Хомко. Також, разом із ветеранами війни, міський голова Рівного планує сьомого травня покласти квіти до підніжжя Меморіалу слави.

Наразі у Рівному є близько чотирьохсот ветеранів Великої Вітчизняної війни і менше десятка тих, хто захищав місто від фашистських загарбників. Тож Володимир Євгенович на високому рівні хоче подякувати їм за цей день - День Перемоги.

22.04.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 22.04.2010p. 
На головну сторінку