Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №228 від 23.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гвалт, грабують!

Знущання над бабусями припинено

30 копійок - це все, що залишилося у 72-річної жительки села Порозово Рівненського району Феодосії після нахабного пограбування, яке скоїли двоє молодиків.

Жінка прокинулася вночі від гавкоту собаки в дворі. Хотіла подивитися, що діється, але в сінях зіткнулася з непроханими гостями у масках, які вже встигли відімкнути хатні двері. Грабіжники накинулися на неї. Бабуся намагалася кричати, пручалася, але молодики зв'язали її і почали вимагати гроші. І хоч господиня запевняла, що не має грошей, молоді візитери, перевернувши все в хаті, таки знайшли її заощадження, забрали їх і пішли геть. Зі зв'язаними ногами і руками, спираючись на табуретку, жінка якось дісталася до кухні. Взяла там ніж й, затиснувши його коліньми, розрізала мотузку на ногах, а потім звільнила руки.

Приблизно за таким же сценарієм розвивалися події і в помешканні 80-річної Ганни. Туди зловмисники проникли, виставивши віконце над дверима, і застали господиню прямо на ліжку. Щоб не терпіти знущань, вона сама сказала, де лежать гроші. Старенькій довелося вивільнятися з пут та ще й вибиратися з власної хати через вікно, бо нічні гості замкнули двері навісним замком.

Міліція затримала зловмисників. Пограбування у Порозові - не єдиний подвиг молодиків. Промишляли вони й в інших селах. Міліціонери вже йшли їхніми слідами, тому й затримали одразу після чергової вилазки.

23.02.2006Ігор МОМОТЮК



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2006p. 
На головну сторінку