Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №447 від 06.05.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Відкрився зоопарк

Усіх бажаючих познайомитися з новими та привітатися зі старими мешканцями запрошує Рівненський зоопарк. Традиційно на початку травня він відчинив двері для рівнян та гостей міста. Нагадаємо, що наш зоопарк - єдиний у західному регіоні.

Цьогоріч територія парку виглядає привабливіше, ніж у попередні роки. Нові атракціони, облаштовані лавки для відпочинку, зони для ігор та безліч приємних вражень.

На Пагорбі Слави сплетуть вінок

9 травня о 21.30 в Рівному розпочнеться акція “Вінок пам’яті та скорботи”. Спершу присутні матимуть можливість переглянути театральну постановку, а згодом пройти крізь палаючий коридор, викладений з двох сотень лампадок, та покласти до меморіалу Слави 65-метрову гірлянду. Дійство закінчиться о 22.00 святковим салютом на честь Великої Перемоги.

Наразі ж комунальні служби закінчують останні приготування до цього визначного дня - міняють плити, насипають ґрунт, штукатурять.

У Рівному писали Біблію

Ще тиждень триватиме у Рівному акція “Народи Світу пишуть Біблію”. Ініціаторами проведення заходу виступили міська громадська організація “Рівненська єврейська громада” та Рівненський обласний благодійний фонд “Хесед Ошер”.

У день відкриття акції більше 100 рівнян, представників релігійних громад, директорів благодійних фондів, керівників національно-культурних товариств області, членів громадських організацій, представників влади власноруч переписали один із віршів Біблії мовою свого народу на спеціальний аркуш. Після цього аркуші передадуть на Святу Землю, де вони будуть додані до єдиного рукопису.

В “Екваторі” встановили дзеркала

Хто ж не бував у дитинстві в “кімнаті сміху” і не сміявся над віддзеркаленням себе та своїх друзів! Всі ці величезні голови, довгі шиї і тоненькі тіла примушували тикати пальцем, реготати, і в передчутті нових вражень бігти до наступного дзеркала. На виставці “Королівство кривих дзеркал”, що проходитиме в “Екваторі” більше місяця, ви зможете нагадати собі ці відчуття або отримати нові.

Кубок майбутніх чемпіонів - ІІ

З 1 червня на стадіоні “Авангард” розпочинається другий сезон футбольного турніру серед школярів. Організатори змагань врахували минулорічний досвід, а відтак і деякі помилки, тому обіцяють певні нововведення. Наприклад, учасники команд гратимуть у формі, кубок чемпіона стане перехідним. Сюрпризом для всіх стане присутність на змаганнях зірки українського футболу. Подейкують, що ним стане Олександр Шовковський, однак перемовини ще тривають.

Переможці змагань отримають путівку на відпочинок у рівненський табір “Електронік”.

Працівників не реєструють

Під час перевірок рівненські податківці завітали до дванадцяти підприємств обласного центру. З’ясувалося, що роботу 12 працівників використовують незаконно.

06.05.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 06.05.2010p. 
На головну сторінку