Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №228 від 23.02.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Для споживачів

Смачна та здобна виставка

Одну із найсмачніших виставок, яка в Рівному відбудеться наступного тижня, мають змогу відвідати усі жителі міста. В кінопалаці «Україна» 3 березня відкриється виставка-продаж кондитерських та хлібобулочних виробів місцевих та вітчизняних товаровиробників, яку вже втретє організовує управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

За словами начальника торгового відділу вищеназваного управління Валентини Кухарець, на виставці, яка традиційно присвячується Дню 8-го Березня, будуть представлені як рівненські, так і київські підприємства, що займаються випічкою хлібобулочних виробів. Також вперше рівнянам буде представлено асортимент фірми, яка виробляє цукерки.

Основною метою виставки є ознайомлення рівнян із продукцією, яка виробляється та реалізується у Рівному, обмін набутим досвідом між підприємцями, а також укладання між ними вигідних угод.

На свято запрошені студенти технікумів та коледжів, які навчаються за спеціальністю пекарів та кондитерів, аби ближче ознайомитися із сучасним виробництвом. Створена комісія, до складу якої входять спеціалісти різних напрямків, котра серед усіх представлених підприємств обере переможця, якому і вручать почесний диплом найкращого виробника.

Початок виставки о 14 годині.

23.02.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 23.02.2006p. 
На головну сторінку