Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"




  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Жовтень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Листопад 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Новини Рівне

Ракурс розваг


-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
¤ 

Чоловіки на кухні: чи бувають кухарі чоловіки

Чоловіки на кухні: чи бувають кухарі чоловіки

Американські чоловіки все більше займаються готуванням і все менше розглядають це як чисто жіноча справа. Татко, який може не тільки посмажити барбекю в День незалежності, а й вечерю посеред тижня приготувати - не такий вже й рідкісний звір, хоча від цього не менш цінний, пише в своєму блозі для "Голосу Америки" Тетяна Ворожко.

=>>>=

¤ 

Варення з айви

Варення з айви

На 1 кг айви нам потрібно 0,5 кг цукру, фрукти подрібнюємо на шматочки довільної форми і засипаємо 250 г. цукру, закриваємо плівкою і залишаємо на ніч.

=>>>=

¤ 

Мармелад з яблук

Мармелад з яблук

Яблука миємо і запікаємо духовці при 170С, 25-30 хв., гарячими перетираємо блендером або на м’ясорубці. Засипаємо цукром – на 1 кг готового пюре потрібно 0,5 кг цукру, закладаємо все в каструлю і ставимо на маленький вогонь, постійно помішуючи варимо 40-60 хв. За 5 хв. до закінчення варки можна додати 0,5 ч.л. меленої кориці.

=>>>=

¤ 

Сациви - самое почетное и универсальное блюдо грузинской кухни

Подаваемое холодным, так переводится название этого блюда, относится к кухне Западной Грузии и является украшением грузинского стола. Смешанное с грецкими орехами и приправами, оно отличается уникальным ароматом и вкусом.

=>>>=

¤ 

Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани

На 4 порції: 4 великих баклажана 2 яйця 200гр. сулугуні по 0,5 ч.л. паприки (краще копчена), хмелі-сунелі 1-2 зубчика часнику зелень за смаком сіль

=>>>=

¤ 

Закусочна галета

Закусочна галета

115гр.вершкового масла кімнатної температури збити з 85гр.творожного сиру (або замінити на 20% сметану), 2гр.солі, 2гр.цукру. Додати 140гр.борошна, замісити тісто, воно буде дуже ніжним і м’яким, борошна не підсипаємо. Тісто загортаємо у плівку і на 1 годину кладемо в холодильник або 15 хвилин в морозилку. Далі розкатуємо, викладаємо улюблену начинку, формуємо краї і ставимо в духовку на 25-30 хвилин при 180С.

=>>>=

¤ 

Маск розкрив параметри найважчою ракети в історії і висловив свою думку про інопланетян

Маск розкрив параметри найважчою ракети в історії і висловив свою думку про інопланетян

Мільярдер Маск вважає, що інопланетян не існує. Про це він заявив під час презентації нової ракети Starship, передає РІА Новини.

=>>>=

¤ діамантове кільце

Вишукано, але не класично: сучасні золоті кільця з діамантами

Ювелірна обручка з діамантом є класичною прикрасою, яка, як правило, малюється фантазією як заручна, тобто та, з якою робиться пропозицію руки й серця. Таке кільце досить тоненьке та має один прозорий камінчик.

=>>>=

¤ 

Заходи для дітей: свято для кожного

Розважальні заходи для дітей - це відмінна можливість порадувати з приводу і без як малюків, так і хлопців. В останні роки батьки запрошують аніматорів на дні народження молодших членів сім'ї або влаштовують виїзні дитячі свята. Щоб захід для дітей вийшло веселим і пізнавальним, потрібно знати, що може зацікавити дошкільника, а що - підлітка. Потрібно враховувати всі нюанси організації і вміти при необхідності делегувати свої повноваження, а самим - насолоджуватися разом з сім'єю.

=>>>=

¤ 

Tip My Menu - электронное меню ресторанов Киева и Украины

=>>>=

-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>



 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс