Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Липень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Новини Рівне

Ракурс розваг


-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
¤ 

Огіркове гаспачо

На 4-6 порцій: 4 великих огірка, приблизно на 500г; 1 зубчик часнику; 2-3 пера зеленої цибулі; 1 ст.л. лимонного соку; 0,5 ч.л. цедри лимона; 500 мл кефіру (будь-якої жирності); 1 пучок шпинату; 1 ч.л. білого хріну; кріп, петрушка; мелений чорний перець.

=>>>=

Огіркове гаспачо

¤ 

Польські варенички на заварному молочному тісті

Тісто: 200 мл молока; 50 г вершкового масла; 450 г борошна; 2 яйця; 1 ст.л. цукру; 0,5 ч.л. солі.

=>>>=

Польські варенички на заварному молочному тісті

¤ 

Печінковий паштет-мус

На 6 порцій: 300 г печінки (на свій смак); 1 середня морквина; 1 середня цибулина; 1 зубчик часнику; 100 мл вершків від 15% жирності; 1 ст. л. коньяку; сіль, перець, мускатний горіх на кінчику ножа, 0,5ч.л. цедри апельсина чи лимона.

=>>>=

Печінковий паштет-мус

¤ 

Шоколадне ескімо

На 6 порцій: 260 г молока; 190 вершків 35?%; 100 г темного шоколаду; 3 жовтки; 50 г цукру.

=>>>=

Шоколадне ескімо

¤ 

П’ядина або лаваш по-італійськи

На 12 штук діаметром 18см: 400 г борошна; 140 г води; 80 г молока; 40 г оливкової олії; 10 г солі.

=>>>=

П’ядина або лаваш по-італійськи

¤ 

Турецька пахлава «Мушлі»

На 20 штук (приблизно): Тісто: 300 г борошна; 1 ст.л. крохмалю кукурудзяного; 1 яйце; 1 ст.л. оцту; 100 г густого йогурту; 100 мл олії; 1 ч.л. розпушувача; дрібка солі;

=>>>=

Турецька пахлава «Мушлі»

¤ 

Хліб римських легіонерів

На 3 булки стандартної хлібної форми: 850гр. пшеничного борошна; 110гр. римської каші (суміш пластівців тривалого приготування: вівсяних, гречаних, пшоняних, насіння льону, житніх висівок); 14 г солі; 50 г олії; 16 г свіжих дріжджів; 17 г сухого молока; 600-800 г води, залежно від вологопоглинаючої здатності борошна.

=>>>=

Хліб римських легіонерів

¤ 

Універсальний пиріг

На форму діаметром 20см: - 180гр.борошна; - 120гр.цукру; - 80гр.масла кімнатної температури; - 1 яйце; - 120мл молока; - 5гр.розпушувача; - дрібка солі; - кориця, ваніль за смаком; - фрукти, ягоди приблизно грам 300.

=>>>=

Універсальний пиріг

¤ 

Паштет зі шпрот

На 4 порції: 1 банка шпрот 160 г; 1 плавлений сирок; 2 варених яйця; 1 ст.л. майонезу;

=>>>=

Паштет зі шпрот

¤ 

Рибний суп Чаудер

Картопля – 300 г; Морква – 1 шт; Цибулина – 1 шт; Молоко – 300 г; Вершкове масло – 30 г; Борошно – 20 г; Риба гарячого копчення (тріска, скумбрія, зубатка, хек) – 150 г; Бульйон готовий; Сіль і мелений перець.

=>>>=

Рибний суп Чаудер

-  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>

 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс