Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №230 від 09.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гості міста

Хто завоює серця «авіаторів»?

Хто завоює серця «авіаторів»?

Хлопці з гурту «Авіатор» люблять, коли їм дарують іграшки і... троянди

Чи бувало таке, що найвродливіші дівчата міста дарували вам букети квітів, а почувши ваш голос, починали плакати від захоплення? А чи верещали так, що аж вікна дрижали, побачивши, як ви заходите у приміщення? Якщо ні, значить, ви не учасники гурту «Авіатор», які завітали у Рівне тиждень тому. Погодившись зустрітися зі своїми шанувальниками у невеличкому музичному магазині, трійка хлопців навіть не думала, що крізь натовп школярок неможливо буде протиснутися.

Як тільки Дмитро, Андрій та Ігор (учасники гурту «Авіатор») зайшли до магазину, дівчата заверещали з такою силою, що на мить здалося, ніби їх обілляли холодною водою. Одразу зазвучали знайомі пісні, які виконують хлопці, і для того, щоб залишити про себе приємні враження, вони почали роздавати плакати з автографами. Паралельно «авіатори» не відмовилися поспілкуватися із кореспондентом «РР».

- І скільки ви за одну зустріч із шанувальниками автографів роздаєте?

- Якщо чесно, то ще жодного разу не рахували, скільки листівок кому підписали. Якщо людині приємно отримати від нас частинку уваги, то чому б і не поділитися. Тим паче, що ми від цього не збідніємо. Хоча бували випадки, коли просто рука «відпадала» від писання. Одного разу Андрій від утоми просто ліг на стіл і сказав, що на сьогодні автографи закінчилися.

- Вашому гурту всього вісім місяців, а маєте вже шалену популярність. Як вас на концертах зустрічають?

- Наш альбом за рекордно короткий термін став «золотим» і розійшовся величезним тиражем. Коли виходимо на сцену, то весь натовп співає разом із нами. Навіть не знаємо, коли фани встигли повивчати наші пісні, адже вони тільки з'явилися у ротаціях.

- А чому гурт назвали «Авіатор»?

- Усі ми якоюсь мірою пов'язані з авіацією. Діма, наприклад, вже чотири рази стрибав із парашутом, я (Ігор - авт) в дитинстві збирав маленькі моделі літаків, а Андрій запав на фільм «Авіатор». Ось так і обрали назву.

- Дівчата на концертах вас часто дивують?

- Бувало, що виступ нічим особливим не

запам'ятовувався. А якось дівчина із натовпу крикнула «Андрій, я тебе кохаю!!!», і в мене аж серце задрижало. Весь концерт я на неї дивився і грав тільки для неї, та, на жаль, нам так і не пощастило познайомитися.

- А якою має бути дівчина, аби ви звернули на неї увагу?

- Головне, щоб вона була щирою, доброю, розуміла мене і мала почуття гумору, аби легко згладжувати всі конфлікти. На сьогодні у нас немає дівчат, тому наші серця вільні.

- Вистачає часу на улюблені хобі?

- Намагаємося виділяти вільну годинку, аби позайматися тим, що подобається. Я, наприклад, належу до клубу джиперів, займаюся парашутним спортом і катаюся на роликах. Ігор - справжній байкер, а Андрій - затятий кіноман і автор більшості наших пісень.

09.03.2006Наталія Морозюк



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2006p. 
На головну сторінку