Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №465 від 09.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Ширко - почесна громадянка Костополя

Після шаленого успіху в Юрмалі, юна співачка з Костополя приїхала до рідного міста. З собою Таня Ширко привезла продюсера Олега Чорного та конкурсанта “Нової хвилі-2010” Івана Березовського. Усіх гостей запросили на сесію міської ради, де Тетяну привітав міський голова Євгеній Денисюк. Оцінивши талант своєї землячки і за рішенням сесії міськради, її ім’я занесли до книги почесних громадян міста.

Сезон полювання розпочато

Враховуючи сприятливі погодні умови, 2 вересня Кабмін скасував своє попереднє рішення щодо заборони полювання на пернату дичину. З цього приводу є й відповідне розпорядження голови РОДА Василя Берташа “Про відкриття полювання на пернату дичину упродовж мисливського сезону 2010 року в мисливських угіддях Рівненської області”. Відтак, полювання на пернату дичину відкрили 4 вересня о 16.00. Надалі мисливці полюватимуть за придбаними мисливськими картками.

Українців підрахують

У 2012 році в Україні планують провести перепис громадян. Це основне джерело даних про чисельність і склад населення. Органи статистики збирають дані про чисельність населення України, його віковий і статевий склад, про розміщення громадян на території України, областей, районів, про чисельність міських і сільських жителів та про їх сімейний стан.

Кажуть: гречкою наїмося вдосталь

На Рівненщині розпочали процес переробки гречки нового врожаю. Тож запевняють - ціна обов’язково впаде. Радивилівський комбінат хлібопродуктів вже переробив перші 20 тонн сировини, вирощеної в області. На сьогодні у краї намолотили 900 тонн насіння гречки, що у 10 разів більше ніж на цю дату торік. Місцеві виробники гречаної крупи забезпечують область на 60-70 відсотків. Проте влада знайшла оптового постачальника, який гарантує заповнити споживчий ринок необхідною тисячею тонн крупи.

Млинівська “Бомба” їде до Маслякова

Цієї суботи у Києві відбудеться 1/4 фіналу Вищої української телевізійної ліги АМіК. У цьому році вперше за всю історію рівненського КВН команда з містечка Млинів під назвою “Бомба” братиме участь у телевізійній лізі. Тож триматимемо за земляків кулаки і чекатимемо їх з перемогою.

Міліція “шпрехатиме” англійською

Майже 750 міліціонерів УМВС України у Рівненській області на чолі з генералом Олегом Салом, вивчатимуть англійську мову в “Острозькій академії”. На такий крок наша доблесна міліція зважилася через те, що підготовка до “Євро-2012” вимагає від правоохоронців володіння англійською мовою, хоча б на розмовному рівні.

09.09.2010



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2010p. 
На головну сторінку