Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №465 від 09.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Беззастережна капітуляція

В четверте у нинішньому сезоні футбольний клуб “Верес” зазнав поразки із великим рахунком. У рамках сьомого туру над рівненськими футболістами на їхньому ж полі познущалася моршинська “Скала”.

“Верес” - “Скала” - 0:4 (0:1).

Рівне: Печинський (Суходолов) - Котюк, Воротеляк, Жук, Новосад, Хлібович (Назарчук), Єфімчук, Оксенюк, Гайдук (Бубнович), Гаврилюк (Городнюк), Любар (Жилінський).

Моршин: Михалевич - Рустамов, Сухоцький, Басараб, Мазур, Бутрак, Антонів, Білий, Кміть, Гончарук (Чорноморець), Єрмаченко, Дністрян (Ширай), Сиващенко.

Голи: Єрмаченко (10, 46), Дністрян (72), Басараб (81).

Попередження: Воротеляк (84) - Рустамов (41), Гончарук (78), Сухоцький (90).

Ще у минулому сезоні моршинська “Скала” була відвертим аутсайдером чемпіонату, здобувши усього одну перемогу і три нічиї у двадцяти матчах турніру.

Цікаво, що навіть за таких обставин той свій єдиний успіх львів’яни святкували у матчі саме з “Вересом”.

У новому сезоні рівненський клуб зовсім не став сильнішим. Швидше навпаки. У той час, як склад “Скали”, що складався здебільшого із необстріляних юнаків, доповнили декілька досвідчених виконавців.

Рахунок було відкрито вже у дебюті поєдинку - відзначився Олександр Єрмаченко.

“Верес” зумів протриматися, мінімально програючи, до перерви. Після відпочинку гості у першій же атаці забили вдруге. А наприкінці гри Михайло Басараб та Віталій Дністрян довели рахунок до великого.

У підсумку - цілковитий розгром, вчинений “Вересу” на його ж полі.

Усього у нинішньому сезоні рівняни програли усі сім офіційних поєдинків і вже встигли пропустити вісімнадцять голів, забивши при цьому лише двічі (обидва рази у ворота чернігівської “Десни”).

Матч наступного туру “Верес” проведе одинадцятого вересня у Тернополі проти “Ниви”.

09.09.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 09.09.2010p. 
На головну сторінку