Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №466 від 16.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Підприємство позбавили ліцензії

Через неодноразові грубі порушення норм земельного законодавства під час виконання робіт, Держкомзем позбавив ліцензії приватне підприємство “Земпроект-Рівне”, яке займалося землевпорядкуванням.

Соляну печеру відкрили у лікарні

Уперше у системі органів внутрішніх справ України запрацює лікувально-оздоровчий комплекс “Соляна печера”. Обіцяють, що у галокамері Рівненської лікарні УМВС оздоровлюватимуться не тільки працівники, пенсіонери, ветерани органів внутрішніх справ, а й мешканці обласного центру та області.

Для облаштування шахти знадобилося три тисячі тонн солі, яку привезли із соляних озер Сакського району Криму. Будівництво конструкції безпосередньо соляної печери обійшлося у 160 тисяч гривень, не враховуючи витрат на ремонтні роботи.

Рівнян меншає

Упродовж останніх років у Рівному народжується більше осіб, ніж помирає. При цьому чисельність населення міста стрімко зменшується. За словами начальника відділу Головного управління статистики Алли ШМАТОВОЇ, причина скорочення - міграційний відтік. З початку 2010 року Рівне покинуло 3480 осіб, а приїхало лише 1249 громадян. Станом на 1 серпня у місті налічувалося 247,8 тис.осіб. Переважна більшість рівнян стали мешканцями інших населених пунктів області.

Виграв гонку - отримав годинник

31-річний Олександр Бородай та 24-річний Ярослав Полюхович отримали з рук міського голови Рівного іменні подарунки. А все тому, що хлопці спідвейного клубу “Каскад” (засновник і президент - Сергій Демянков) стали чемпіонами України серед пар. “Приємно, що у Рівному живуть чемпіони, - зазначив Володимир ХОМКО. - Головне, щоб у міста були можливості винагороджувати спортсменів за високі результати”. І наостанок зазначив, що зважаючи на вік спідвеїстів впевнений, що це не остання їх нагорода.

Головний освітянин міста - у керма

14 вересня у кабінет головного освітянина міста на Соборній переїхав Василь Харковець, призначений начальником міського управління освіти.

За часів президентства Ющенка Василь Степанович працював головою Гощанської райдержадміністрації. До того, був директором рівненської ЗОШ №26.

М’ячі у школи

Понад 800 футбольних, баскетбольних і волейбольних м’ячів на суму 85 тисяч гривень придбала цьогоріч міська влада Рівного для 38-ми шкіл. За словами заступника міського голови Рівного Галини КУЛЬЧИНСЬКОЇ, спортивний інвентар купуватимуть щороку доти, поки на двох школярів не припадатиме один м’яч.

16.09.2010



Рівне-Ракурс №10 від 16.09.2010p. 
На головну сторінку