Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №485 від 27.01.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#День соборності

Ще не вмерла…

“Слава Україні! Героям слава!” - такі заклики-вітання лунали на весь майдан Незалежності у Рівному цієї суботи 22 січня в День соборності України - величної дати багатовікової історії нашої держави, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу - Українську Народну Республіку.

Активісти Рівненської обласної організації ВО “Батьківщина”, “Народної самооборони”, РОО УНП та РОО ВО “Свобода” провели біля пам’ятника Т.Шевченку святковий мітинг, на якому змогли виступити як представники демократичних сил Рівненщини, так і кожен бажаючий, хто взяв участь у заході.

Зокрема, як підкреслила у виступі голова РОГО “Жінки Батьківщини”, депутат міської ради (фракція “Батьківщина”) Марія КОНОЩУК, сьогодні не лише представники демократичних сил, а й кожен мешканець Рівного, області, має довести свою громадянську позицію, показати владі, що шляхом збиткування над людьми благоустрій у суспільстві не побудується, а лише зародиться спротив.

І, символічно, що саме 22 січня, в історичний день об’єднання Заходу і Сходу України, кожен, хто мав слово біля підніжжя пам’ятника Кобзареві, звертався до рівнян із закликом об’єднуватися, не бути байдужими до тих негативних змін, які відбуваються у нашій країні. По закінченню мітингу кількасотенний майдан заспівав “Червону калину” та “Ще не вмерла Україна”.

27.01.2011



Рівне-Ракурс №10 від 27.01.2011p. 
На головну сторінку