Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №202 від 24.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міліція звітувалася

Лікаря затримано за хабарництво

Нещодавно в редакцію “РР” надійшов лист. У ньому жінка висловлювала своє незадоволення роботою завідуючої неврологічним відділенням однієї з центральних районних лікарень області, мовляв, лікар геть немає сорому й совісті - бере хабарі за виготовлення фальшивих медичних документів по інвалідності, ще й з хворих людей має нахабство брати плату.

А цими днями на прес-конференції з вуст головного міліціонера області Григорія ЗАРІЧНЮКА стало відомо, що нещодавно горе-лікаря, про якого йшлося в листі нашої читачки, було затримано. Завідувачку неврологічним відділенням було впіймано “на гарячому” - в той момент, коли жінка брала в пацієнта 200 доларів для встановлення групи інвалідності.

Крім того, Григорій Петрович повідомив, що, у порівняні з минулим роком, кількість тяжких злочинів у нашій області знизилася; поменшало число навмисних убивств. До речі, правоохоронці в липні цього року затримали особливо небезпечного злочинця - кілера, який давно розшукувався за скоєння ряду вбивств на замовлення.

- Міліція Рівненщини приділяє значну увагу створенню належних умов перебування в ізоляторах тимчасового тримання затриманих та взятих під варту осіб. Зараз ведеться реконструкція ІТТ у Дубно, Сарнах, Зарічному та Корці, - повідомив Зарічнюк. - А ще керівництво УМВС намагається вирішувати питання соціального захисту працівників міліції. Так, незабаром міліціонери отримають квартири в будинках на вулицях Буковинській, Соборній та Млинівській в обласному центрі, а також у Володимирці, Костополі та Сарнах.

24.08.2005Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 24.08.2005p. 
На головну сторінку