Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №491 від 10.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Виставка

Лебедина вірність спудеїв

Лебедина вірність спудеїв

Студенти Рівненської філії Національної академії статистики, обліку і аудиту незвично привітали своїх викладачів зі святом 8 Березня. Вони презентували виставку студентської творчості, яка порадувала око таким розмаїттям робіт, що стало зрозуміло - майбутні бухгалтери вміють не тільки дебет з кредитом зводити, а й є справжніми майстрами на всі руки.

Серед студентських доробків можна було побачити ледь не всі жанри мистецької творчості - своє місце знайшли осінні квіти, виготовлені з пожовклого листя, що подарувала осінь; килим польових квітів розкинувся на вишиваній серветці; сором’язливо визирала поодинока волошка з бісеру, кольору індиго. А весільним рушникам, то й взагалі ліку не було, так і хотілося заспівати: “Два кольори мої, два кольори, червоне - то любов, а чорне - то журба…” Андрія Малишка.

Звісно, не обійшлося і без художньої творчості: у графічному вигляді постав величний Собор та розлогий букет весінніх квітів. Також можна було зазир-нути у дитинство за допомогою альбому малюнків, сюжетом яких стали кадри з дійснеївських та вітчизняних мультфільмів та їх персонажі.

Здивувала “компанія” дам з парасольками - одна кокетливо розмістилася на вишитій серветці, інша - замріяно споглядала на кружляння осіннього листя, частиною якого і сама була. Тут навіть можна було побачити пластилінові символи року за китайським календарем - кмітливий Щур, впертий Бик, і зовсім негрізний Тигр, а поряд виблискувала яскравими кольорами на вугільно-чорному тлі петриківська Пава, виконана маслом.

Родзинкою колекції стала витончена білосніжна Либідь в стилі орігамі, яка посідала поряд з ніжною вишиванкою із зображенням справжньої ніжної лебединої вірності.

Таким чином студенти побажали на 8 Березня бути всім такими ж прекрасними, неординарними, талановитими, загадковими та непередбачуваними, нести у світ такі ж добрі й світлі почуття, як і їхня колекція мистецьких доробків.

10.03.2011Лариса САВКОВА



Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2011p. 
На головну сторінку