Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №491 від 10.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Втілена мрія

Жінкам вхід заборонено, або 8 Березня - чоловічий день

Жінкам вхід заборонено, або 8 Березня - чоловічий день

Свято, сонячна погода, квіти, подарунки - і ніщо не передбачає таємного зібрання чоловіків… Так, саме чоловіків, і саме у жіноче свято 8 Березня. У Рівному знайшлися такі диваки, які вважають, що Міжнародний жіночий день - це суто чоловіче свято, і відзначати його потрібно на широку ногу, без представниць прекрасної статі. Принаймні без власних дружин та коханих.

Ініціатива відірвати чоловіків від сімейно-жіночого кола виникла зовсім не у жінконенависника, а у керівника “Тато-клубу РВ” Руслана Алексіюка. При цьому причини у Руслана Івановича були досить мотивованими:

- Коли під час всезагального тріумфування перемоги “Шахтаря” оголосили дату наступної гри, то першою своє невдоволення висловила моя дружина, яка зрозуміла, що жодних концертів і мелодрам увечері 8 березня їй подивитися не вдасться.

Авжеж, попиваючи пиво і хрумкаючи чіпсами, чоловік, який вболіває перед екраном телевізора аж ніяк не вписується в жіноче уявлення про святкову програму. Особливо, коли подруги, з якими давно хотіли зустрітися, прийшли в єдиний вихідний трішечки посвяткувати. То навіщо ж псувати коханій вечір?

А так - тещу вранці привітав, жінку задобрив і вже чекаєш на хорошу чоловічу компанію в цей непростий день. Тишком-нишком (таки погодьтесь, бояться нас чоловіки) зібралася рівненська сильна половина світу ввечері 8 березня в одному закладі Рівного, щоб подивитися футбол і відпочити по-чоловічому. Великого розголосу заходу не давали. Щоб все було таємно, запрошення передавалися від членів “Тато-клубу РВ” знайомим та друзям.

Дорогі жінки, якщо ви намагалися знайти місце таємного збіговиська, і забрати звідти свого благовірного, то дарма - жінкам вхід заборонено! А чому так, ми можемо тільки здогадуватися… і вигадувати собі всілякі страшні речі про неподобства, які можуть утнути чоловіки. Хоча з іншого боку, не пускати жінок на таку вечірку - справа принципу. Якщо хоч один чоловік приведе із собою пасію, то вона вимагатиме королівського ставлення до себе і не дозволить максимально розслабитися. Як-не-як, а чоловіки відзначають Міжнародне жіноче свято!

Жінки… тобто СВОЇ жінки - не єдине табу вечору. Заборонялося фотографувати присутніх осіб та їх розваги. За словами організатора, робилося це для захисту високопоставлених гостей, адже від неправильного трактування можливих публікацій цих фотографій у пресі, їм би довелося виправдовуватися. Невже буде за що, промайнуло у голові?

І тут жіноча зацікавленість взяла гору, а її, як відомо, ніякі заборони не зупинять! Фотографії знайшлися, та на них, навіщо ж було докладати стільки зусиль (!), - жодного компромату! Хитрі в нас чоловіки, виявляється. А ще й балувати себе люблять! Адже футбол - лише прикриття вечору. Крім нього, наших благовірних розважали танцями арт-балету “ShowTime”. А конкурси були сплановані таким чином, щоб пиво лилося рікою. Мабуть тому імпозантні джентельмени і боялися фотографуватися. А от споглядати стриптиз їм було зовсім не страшно. Тепер зрозуміло, чому своїх жінок вони залишили вдома!

“Страшно нашим чоловікам було зважитися на такий вечір” - розповідає керівник “Тато-клубу РВ” Руслан АЛЕКСІЮК, і відразу починає виправдовувати всіх співучасників таємного зібрання перед жінками. - Насправді, сучасні чоловіки звикли радитися зі своїми дружинами. Першою реакцією на запрошення до свята у них було захоплення та ентузіазм, а другою - хвилювання про те, як відреагує жінка і чи відпустить на цей захід, навіть коли не знатиме про його перебіг всієї правди”.

Очевидно, що деякі представниці слабкої статі реагували на це агресивно, самотній святковий вечір з книжкою під рукою і Зеленським у телевізорі не міг подобатися. Але є і позитив - дізнавшись, жінка легко могла спустити пару і сказати все, що вона думає про чоловіка і про сильну стать в цілому. Ті, кому від монологу скривдженої кішечки ставало легше, таки відпускали благовірних з хати, щоправда, не без нагляду довірених осіб… Жінка - спокійна, а чоловіку є з ким випити. Однак, більшість жінок безтурботно поставилися до незвичної ідеї чоловічого клубу, бо також сподівалися гарно відгуляти свято у жіночій, а можливо і не лише, компанії. Тим більше, поступаючись чоловіку, кожна з нас хитро очікує на зразкову поведінку коханого, принаймні на місяць.

Були і випадки, що чоловікам, аби потрапити на свято, довелося вигадувати неймовірні історії - День народження друга, термінове відрядження… Тому, якщо ваш коханий ввечері 8 березня цілих 2 години викидав сміття чи пішов вам за квітами на інший кінець міста - варто замислитися, як саме він святкував Міжнародний жіночий день… Щоправда, якщо вночі на 9 березня, ваш чоловік мирно посапував поряд з вами, а не шукав, скажімо, загублене сміттєве відро, хвилюватися марно: де б у цей день його не носило, він вдома. І може варто поступитися благовірному одним днем на рік, нехай і вашим святковим, аби потім ви змогли святкувати 8 Березня щодня, без червоної дати у календарі.

10.03.2011Ольга ГРИНЕВИЧ



Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2011p. 
На головну сторінку