Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №498 від 28.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сесія

Стадіон - області, водоканал – місту

Такий собі “change” зробили депутати облради на нещодавньому засіданні. Більшістю голосів вони спочатку погодилися забрати у комунальну власність області майновий комплекс “Стадіон “Авангард”, а потім так само легко передали “Рівнеоблводоканал” у власність територіальної громади міста Рівне.

Тепер доведеться чекати на згоду депутатів Рівнеради, а раптом ті не захочуть віддавати спортивне дітище, чи-то пак образяться на слова заступника губернатора Анатолія Юхименка, який зазначив, що якщо вони не заберуть стадіон у міста, його розкрадуть остаточно. На що слід зважати, так це те, що обласний комунальний “Авангард” дійсно має більше шансів на фінансову підтримку - з обласного чи держаного бюджету. А якщо ним ще й інвестори зацікавляться, то місцева футбольна команда має шанси знову про себе заявити.

Серед нечисельної армії тих, хто був проти передачі водоканалу місту, виявився колишній голова облради Олександр Данильчук. На його думку, витягати підприємство з плачевного стану краще із залученням інвесторів. Тим не менше мрія міського голови Володимира Хомка збулася - “Рівнеоблводоканал” під його контролем з усіма активами та пасивами, крім майна, що знаходиться за межами Рівного і передається на правах повного господарювання.

28.04.2011



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2011p. 
На головну сторінку