Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №503 від 01.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Драма в Оржеві

Драма в Оржеві

У чемпіонаті області з футболу пройшли ігри п’ятого туру в першій лізі та півфінальні кубкові поєдинки. Серед несподіваних результатів в еліті рівненського футболу варто відзначити третю поспіль поразку сарненського “Маяка”. Утім останні компенсували невдачі в першості виходом до фіналу Кубка області. Компанію підопічним Костянтина Ткаченка у фіналі складе володимирецька “Енергія”, яка вперше з часів свого існування домоглася переможного успіху.

Найрезультативнішим матчем п’ятого туру першості області з футболу в першій лізі став двобій у Здолбунові місцевого “Волинь-Цемента” із “Гоща-АМАКО”. Господарі розгромили гостей з рахунком 5:2. Хет-трик на свій рахунок записав нападник здолбунівчан Валерій Ткачук. Варто відзначити й гол граючого тренера “цементників” 48-річного Сергія Довгальця, який із року в рік продовжує засмучувати голкіперів команд суперниць. М’ячі Вадима Жака та Андрія Малиша принесли перемогу “РОКО-Городок” над кузнецовським “Ізотоп-РАЕС” - 2:1. Міні-репетицією цьогорічного Кубка області з футболу стала гра у Володимирці, де місцева “Енергія” з рахунком 2:1 завдала третьої поспіль поразки в чемпіонаті сарненському “Маяку”. І в останньому матчі туру на стадіоні “Авангард” між рівненською “Славією” та березнівським “Случем” глядачі так і не побачили забитих м’ячів. Зустріч між оржівським “ОДЕКом” та радивилівським “Соколом” перенесли на 22 червня через участь оржівців у змаганнях в Аматорській лізі України. У лідери першої ліги, незважаючи на нічию, вийшла “Славія - 10 очок. На пункт менше набрали відразу чотири колективи: “Волинь-Цемент”, “Енергія”, “ОДЕК” та “Ізотоп-РАЕС”. Три голи здолбунівчанина Валерія Ткачука дозволили йому очолити список бомбардирів чемпіонату - 8 м’ячів. На три влучних постріли менше в найближчого переслідувача Валерія Ткачука Віктора Каращенка зі “Славії”.

Також минулого тижня пройшли півфінальні ігри Кубка області з футболу. Так в Оржеві місцевий “ОДЕК” приймав свого одвічного суперника останніх років, сарненський “Маяк”. Завдяки голам Андрія Оксенюка та Віктора Газицького господарі впевнено повели в рахунку (2:0). Утім, рятівником сарненців став досвідчений Анатолій Примак, який відзначився дублем та перевів гру в додатковий час. У третьому та четвертому таймах голів глядачі не побачили, а в післяматчевих пенальті з рахунком 4:2 успіх святкував “Маяк”. В іншому півфіналі між “Енергією” та “РОКО-Городок” єдиний гол у додатковий час володимирчанина Віталія Брикси вивів його команду до фіналу цьогорічного Кубка області з футболу.

01.06.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2011p. 
На головну сторінку