Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №510 від 21.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДТП

Дві смерті на трасі “Київ-Чоп”

Дві смерті на трасі “Київ-Чоп”

Вдень біля кафе “Софія”, що знаходиться неподалік Рівного на трасі “Київ-Чоп”, під колеса автомобіля “Шевроле” потрапила 28-річна Олена.

Жінка несподівано почала перебігати дорогу в невстановленому для переходу місці справа наліво по ходу руху автомобіля, незважаючи на транспорт. За однією з версій, Олена загубила свій мобільний телефон, коли перелазила через огородження розподільчої смуги та вирішила повернутись, аби підібрати його. Водій, що їхав у правій смузі руху, намагаючись уникнути наїзду на людину скерував автомобіль ліворуч та натиснув на гальма, але жінка стрімко бігла просто під авто. Від потужного удару об капот та лобове скло, Олену підкинуло над “Шевроле”. Зробивши декілька кульбітів, тіло вже мертвої жінки впало на асфальт біля розподільчого огородження.

Працівники ДАІ з’ясували, що загибла, котра мешкала у Млинівському районі, разом з подругою “працювала” на трасі повією, надаючи водіям сексуальні послуги. Її подругу, на очах якої сталася ця пригода, в істериці та у стані алкогольного сп’яніння, забрала карета швидкої допомоги. Свідки цієї пригоди стверджують, що водій всіляко намагався уникнути наїзду, однак цього йому зробити не вдалося.

Інша жахлива ДТП сталася через кілька днів близько першої години ночі поблизу автозаправної станції в селі Омеляна. Водій автомобіля “Мерседес”, 40-річний мешканець Сарн Олександр, рухаючись зі сторони Львова у напрямку Рівного, наїхав на жінку, яка крокувала проїзною частиною в попутному напрямку по ходу руху автомобіля. Навіть екстрене гальмування не змогло відвернути біди. Автомобіль протягнув пішохода декілька десятків метрів. Після зупинки тіло мертвої жінки впало на асфальт. Розбите лобове скло та декілька вм’ятин на кузові автомобіля - ніщо у порівнянні з життям людини.

До речі, загиблу жінку і досі не упізнали. На вигляд їй було 25-30 років. Одягнута у сірі джинси та червону футболку з малюнком.

За фактами двох ДТП ведеться слідство.

21.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2011p. 
На головну сторінку