№510 від 21.07.2011p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Інгредієнти: 600 мл густого натурального йогурту, огірок, 2 зубчики часнику, невелика жменя очищених горіхів, 4 ст.л. олії, кілька гілочок кропу, сіль, чорний перець, мінеральна вода.
Часник розітріть у пасту, перекладіть в охолоджену миску. Огірок очистіть від шкірки і дуже дрібно порубайте або натріть на великій тертці. Додайте в супницю із часником, перемішайте. Додайте товчені горіхи. Влийте йогурт і масло, ретельно перемішайте.
Дрібно наріжте кріп. Розчиніть зміст супниці мінеральною водою до бажаної густини. Поперчіть й посоліть. Покладіть кріп, перемішайте й поставте у холодильник мінімум на 1 год. Подавайте холодним.
Таратор часто подають із колотим льодом, що викладають у тарілки. Для більшої свіжості, можна посипати суп м’ятою.
21.07.2011 |
Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2011p. На головну сторінку |