Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №511 від 27.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Французька ковбаска

Французька ковбаска

Інгредієнти: 4 кг свинини, 2 кг сала, черства булка, молоко, 5 яєць, гвоздика, кориця, перець.

Спосіб приготування

Свинину - перемолоти, сало - дрібно нарізати, булку - вимочити у молоці; яйця, гвоздику, корицю, перець - перемішати, всю суміш викласти у каструлю. Потім розчинити теплою водою, гарненько вимісити й накласти у ковбаси. Відразу ж відварити, як сосиски, потім винести на холод.

Перед тим, як подавати на стіл, присмажувати на вершковому маслі. Накладати дуже вільно, щоб ковбаси не були пласкими.

27.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2011p. 
На головну сторінку