№511 від 27.07.2011p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Інгредієнти: 4 кг свинини, 2 кг сала, черства булка, молоко, 5 яєць, гвоздика, кориця, перець.
Свинину - перемолоти, сало - дрібно нарізати, булку - вимочити у молоці; яйця, гвоздику, корицю, перець - перемішати, всю суміш викласти у каструлю. Потім розчинити теплою водою, гарненько вимісити й накласти у ковбаси. Відразу ж відварити, як сосиски, потім винести на холод.
Перед тим, як подавати на стіл, присмажувати на вершковому маслі. Накладати дуже вільно, щоб ковбаси не були пласкими.
27.07.2011 |
Рівне-Ракурс №10 від 27.07.2011p. На головну сторінку |