№512 від 05.08.2011p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
#Меню-газета
Інгредієнти: 400 г моркви, 75 г ізюму, 75 г горішків кеш’ю , 300 г дрібного цукру, 100 г кокосової стружки, 2 ст.л. будь-якого міцного алкоголю, 1 ст.л. вершкового масла, дрібка солі. Спосіб проготування
Додайте цукор, дрібку солі і тушкуйте ще 10 хв., весь час помішуючи. Додайте горіхи та ізюм, старанно перемішайте і зніміть з вогню. Форму вистеліть папером для випічки, змастіть папір вершковим маслом. Викладіть халву у форму, рівномірно розподіляючи, і лишіть на декілька годин. Потім наріжте невеличкими квадратиками.
05.08.2011 |
Рівне-Ракурс №10 від 05.08.2011p. На головну сторінку |