Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №515 від 25.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Регіна-МЕГУ” переграє казашок

У Запоріжжі минулої суботи стартував жіночий міжнародний турнір з волейболу, присвячений 20-літтю Незалежності України. Участь у змаганнях беруть і наші волейболістки з “Регіни-МЕГУ”.

Протягом п’яти днів між собою зіграють п’ять команд: “Сєвєродончанка”, “Сєвродончанка-2”, “ДонНУЕТ” із Донецька, запорізька “Орбіта-Університет”, “Регіна-МЕ-ГУ” та казахська “Алмати”. У перший день змагань землячки в чотирьох партіях переграли гостей із Казахстану, а “Сєвєродончанка” легко розгромила свій фарм-клуб “Сєвєродончанку-2” (3:0). Про результати усіх ігор та переможців читайте в наступному номері газети.

Суперфінал “Сімейних перегонів” пройде у вересні

Суперфінал спортивно-інтелектуальної гри “Сімейні перегони”, якій немає аналогів в Україні, відбудеться у вересні.

Організатори пішли назустріч родинам-учасникам й перенесли дійство, яке планували провести влітку. Тож, в осінньому суперфіналі змагатиметься 16 сімейних команд, що упродовж усіх етапів зуміли набрати найбільше рейтингових ба-лів. Загалом у проекті взяли участь майже 30 тисяч краян, підсумував заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов.

На родини, які вийшли до суперфіналу, чекають оригінальні завдання. Організатори, зокрема, планують використати надувні атракціони. Для глядачів також готують сюрприз.

Поки лідер відпочивав

На вихідних відновилися змагання в чемпіонаті області з футболу в другій лізі. У лідери після 12-го туру вийшла здолбунівська “Волинь”.

Здолбунівчани минулого уік-енду на власному полі не залишили жодних шансів дубровицькій “Горині” (3:0). Ця перемога дозволила “Волині” (24 очка) потіснити з першого місця другої обласної ліги рівненський “Водник” (23 пункти), який звітний тур пропускав. Також до дуету, який претендує на підвищення в класі, наблизилися гравці ФК “Вельбівно” (20 очок). Останні рахунком 1:0 вдома переграли “Фіалку” із Зорі.

25.08.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 25.08.2011p. 
На головну сторінку