Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №519 від 22.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вибори

На Рівненщині новий голова

На Рівненщині новий голова

Не довго було порожнім місце голови Громадської ради при Рівненській ОДА, після того, як Олексій Горецький склав свої повноваження.

На нещодавньому засіданні присутні розглядали відразу три кандидатури: Андрія Друзенка, Юрія Ходаковського та Олександра Барабаша, який в останній момент зняв свою кандидатуру. За результатами голосування більшість обрала новим головою ради почесного голову осередку Всеукраїнської громадської організації “Федерація тенісу України” в Рівненській області Юрія Ходаковського.

Пан Юрій, не гаючи часу, відразу порушив питання про кабінет для Громадської ради, а для вирішення питання направився до губернатора.

Крім того, члени Громадської ради направили до Василя Берташа лист-звернення, в якому йдеться про незадовільний стан гуманітарної політики в Рівненській області, за яку відповідає його заступник Олексій Губанов (на фото).

“У зв’язку з тим, що діяльність (і бездіяльність) п.О.Губанова шкодить культурним, історичним, а тепер уже й економічним інтересам української нації, вимагаємо від голови Рівненської обласної державної адміністрації п.В.Берташа звільнення чиновника із займаної посади і призначення людини, яка може бути провідником української справи в області, справжнім службовцем на службі у своєї, а не чужої держави”, - наголошується у зверненні.

22.09.2011



Рівне-Ракурс №10 від 22.09.2011p. 
На головну сторінку